Kyeceoul D Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #11 Eğer lazeri özellikle size tutuyorsa perdeyi bir süre çekmekte fayda var.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 5 Ekim 2024 #12 Kyeceoul D dedi: Eğer lazeri özellikle size tutuyorsa perdeyi bir süre çekmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Balkon açık oradan atıyor, perde yok.
Kyeceoul D dedi: Eğer lazeri özellikle size tutuyorsa perdeyi bir süre çekmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Balkon açık oradan atıyor, perde yok.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.075 Makaleler 15 Çözümler 488 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Ekim 2024 #13 Böyle şeyler arada oluyor. Genelde bir iki gün oynayıp sonra bırakıyorlar. Bir aksiyon almasanız da sıkılacaklar zaten. Aynı şeyi yaşamıştım.
Böyle şeyler arada oluyor. Genelde bir iki gün oynayıp sonra bırakıyorlar. Bir aksiyon almasanız da sıkılacaklar zaten. Aynı şeyi yaşamıştım.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.617 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #14 mobius dedi: Bayağı uzak işte yapamıyorum bağırsan zar zor anlar öyle bir mesafe. Genişletmek için tıkla... Hangi katta olduğunu anlayabiliyorsan kendin veya bir aile büyüğünle git sor.
mobius dedi: Bayağı uzak işte yapamıyorum bağırsan zar zor anlar öyle bir mesafe. Genişletmek için tıkla... Hangi katta olduğunu anlayabiliyorsan kendin veya bir aile büyüğünle git sor.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Ekim 2024 #15 Bırakın eğlensinler hocam, olmadı camın dibinde durun lazer gelirken direkt camdan bakın belki anlık olarak lazerin nerden geldiğini görebilirsiniz.
Bırakın eğlensinler hocam, olmadı camın dibinde durun lazer gelirken direkt camdan bakın belki anlık olarak lazerin nerden geldiğini görebilirsiniz.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 5 Ekim 2024 #16 pidee dedi: Hangi katta olduğunu anlayabiliyorsan kendin veya bir aile büyüğünle git sor. Genişletmek için tıkla... En üst katta ama uzak.
pidee dedi: Hangi katta olduğunu anlayabiliyorsan kendin veya bir aile büyüğünle git sor. Genişletmek için tıkla... En üst katta ama uzak.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.617 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #17 mobius dedi: En üst katta ama uzak. Genişletmek için tıkla... 100-150 metre demişsiniz yukarıda.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 5 Ekim 2024 #18 pidee dedi: 100-150 metre demişsiniz yukarıda. Genişletmek için tıkla... Google mapsten göstereceğim. pidee dedi: 100-150 metre demişsiniz yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sağ üst köşedeki terastan atıyor. Teru dedi: Böyle şeyler arada oluyor. Genelde bir iki gün oynayıp sonra bırakıyorlar. Bir aksiyon almasanız da sıkılacaklar zaten. Aynı şeyi yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Gözüme doğru atıyor, mecbur gözümü kapatınca da daha fazla atıyor. Son düzenleme: 5 Ekim 2024
pidee dedi: 100-150 metre demişsiniz yukarıda. Genişletmek için tıkla... Google mapsten göstereceğim. pidee dedi: 100-150 metre demişsiniz yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sağ üst köşedeki terastan atıyor. Teru dedi: Böyle şeyler arada oluyor. Genelde bir iki gün oynayıp sonra bırakıyorlar. Bir aksiyon almasanız da sıkılacaklar zaten. Aynı şeyi yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Gözüme doğru atıyor, mecbur gözümü kapatınca da daha fazla atıyor.