Bir cümleyle hikaye yazın

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere oyunun amacı, bir cümleyle hikaye yazmak. Üstteki hikaye devam ettirilmeye çalışılsın. Bakalım, ortaya ne çıkacak? Bu arada arkadaşlar, konu akışını lütfe*n bozmayın ve yorum yazmadan önce F5 atın. F5 atıp üste bakın, yorum yazılıp yazılmadığını kontrol edin. O hikayeyi devam ettirmeye çalışın. İlk ben başlayayım:

Güneşli bir sabah günüydü.

Buradan devam ettirebilirsiniz.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim ancak istediğimi ne yazık ki alamadım.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim ancak istediğimi ne yazık ki alamadım. Çünkü dolap bomboştu, hemen markete gitmek için hazırlandım ama dışarısı cehennem gibi sıcaktı.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Dışarı çıktım.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete, soğuk bir şeyler almaya girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…