Bir cümleyle hikaye yazın

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış!

Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış! Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım. Uyandığımda saat 17:45 idi, kahrolsun, işe geç kaldım!

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış! Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım. Uyandığımda saat öğlen 5 buçuktu, kahrolsun, işe geç kaldım! Apar topar toparlanıp yola çıktım ama arabam çalınmıştı

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış! Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım. Uyandığımda saat öğlen 5 buçuktu, kahrolsun, işe geç kaldım! Apar topar toparlanıp yola çıktım ama arabam çalınmıştı. Otobüse binmeliydim, akbilimi kontrol etmek için cüzdanıma baktım, ama akbilimi evde unuttuğumu fark ettim ve koştur koştur eve girdim.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış! Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım. Uyandığımda saat öğlen 5 buçuktu, kahrolsun, işe geç kaldım! Apar topar toparlanıp yola çıktım ama arabam çalınmıştı. Otobüse binmeliydim, akbilimi kontrol etmek için cüzdanıma baktım, ama akbilimi evde unuttuğumu fark ettim ve koştur koştur eve girdim. Akbili aldıktan sonra hızla otobüs durağına gittim,tam o esnada otobüs geçti.

Güneşli bir sabah günüydü. Her zaman olduğu gibi bu sabah da çok sıcaktı. Bu sıcak havada ne yapacağımı düşünüyordum ancak bulamıyordum. Çok sıcak olduğu için geri uyumaya karar verdim. Her ne kadar geri uyumaya karar versem de mümkün olmuyordu çünkü bu sıcakta uyuyabilmek mümkün değildi. Bu yüzden kalkıp soğuk bir şeyler içmeye karar verdim. Ama dolap bomboştu. Ben de ceketimi alıp dışarı çıktım. En yakın markete soğuk bir şeyler almayan girdim. O ara sevimli bir kedi yanıma geldi. Ama bir anda bana saldırdı. Bana saldırdığı zaman onun bir kedi olmadığını fark ettim. O yavru bir vaşaktı. Vaşağı zor olsa da yanımda getirdim ve onun için bir kap soğuk su aldım. Ama kendisi oldukça susuz görünmesine rağmen suyu içmiyor, sanki derdi başka gibi yüzüme bakıyordu. Bana az önce marketin orada saldırdığı için bir yandan peçeteyle yaralarımı dindirirken ne istediğini anlamaya çalıştım. Hava çok sıcak olduğu için vaşak sandığım şey aslında eski sevgilimdi, ona soğuk kahve yerine su aldığım için yüzümü çizip koşarak uzaklaştı. Ondan sonra bir sürü sevgili yapsam da hiçbiri bende onun kadar etki bırakmamıştı, ondan dolayı onun peşinden koştum. Koşarken hem o hem de ben bir taşa takıldık maalesef ki tam olarak yüzümün üstüne düştü ve 10 saniye boyunca o şekilde oturdu. Hem şok geçiriyordum hem de etraftaki insanların ortasında bu görüntüde olduğum için utanıyordum ve ilk önce ben kalktım sonra eski sevgilimi elimle kaldırdım ve bacağı yaralanmıştı bundan dolayı tedavi için evime götürdüm. Eski sevgilimi evime götürürken bir anda evimdeki kanepede tek başıma gözümü açtım, her şey rüyaymış! Uyandım, saat 7:30'u gösteriyordu; dışarıda sıcaklık 50 dereceyi bulmuştu. Bu kadar bunaltıcı bir sıcaklıkta, klimamın serin havasının altında kendimi rahat hissetmek için geri uyumak en mantıklısıydı. Klimanın başında, o serinliği hissetmek için gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uykuya daldım. Uyandığımda saat öğlen 5 buçuktu, kahrolsun, işe geç kaldım! Apar topar toparlanıp yola çıktım ama arabam çalınmıştı. Otobüse binmeliydim, akbilimi kontrol etmek için cüzdanıma baktım, ama akbilimi evde unuttuğumu fark ettim ve koştur koştur eve girdim. Akbili aldıktan sonra hızla otobüs durağına gittim, tam o esnada otobüs geçti. Yetişmeye çalıştım ama otobüs kaçtı, ben de ter içinde otostop çekmeye çalıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı