E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #11 BehzatAmirim dedi: 99 yılından beridir hiç değişmiyor ama dayanıklı ev yapma konusu. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Hem kahroluyoruz hem de yaşanan olumsuzluktan ders çıkarmıyoruz.
BehzatAmirim dedi: 99 yılından beridir hiç değişmiyor ama dayanıklı ev yapma konusu. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Hem kahroluyoruz hem de yaşanan olumsuzluktan ders çıkarmıyoruz.
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #12 Bilmiyorum Isparta da hissedildimi onu da bilmiyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #13 Kyara dedi: Bilmiyorum Isparta da hissedildimi onu da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #14 Deprem ülkesiyiz. Her zaman olacaktır. 2020 İzmir depremin artçıları 1 hafta sürmüştü. Yine artçı depremler olacaktır. Sakin olun, panik yapmayın.
Deprem ülkesiyiz. Her zaman olacaktır. 2020 İzmir depremin artçıları 1 hafta sürmüştü. Yine artçı depremler olacaktır. Sakin olun, panik yapmayın.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.075 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 6 Şubat 2023 #15 YamukAdam dedi: @Ozz2018 hocam adam eskiden atmış tweeti. Bugün içinde olur mu ben onu soruyorum çünkü 18. Katta oturuyoruz aşağı insek mi diye korkuyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne eskideni adam 3 gün önce atmış tweeti yerine kadar nokta atışı yapmış, yeni tweetide var artçılar devam, eder daha büyüğü de gelebilir diye.
YamukAdam dedi: @Ozz2018 hocam adam eskiden atmış tweeti. Bugün içinde olur mu ben onu soruyorum çünkü 18. Katta oturuyoruz aşağı insek mi diye korkuyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne eskideni adam 3 gün önce atmış tweeti yerine kadar nokta atışı yapmış, yeni tweetide var artçılar devam, eder daha büyüğü de gelebilir diye.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #16 Bizim ev zemin kat anasını satayım ona rağmen çatladı. Hatay.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #17 Ozz2018 dedi: Eki Görüntüle 1659046 Bu adamı takip edersen önceden bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Bu adam nereden biliyor?
Ozz2018 dedi: Eki Görüntüle 1659046 Bu adamı takip edersen önceden bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Bu adam nereden biliyor?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #18 FlyingHopes dedi: Bu adam nereden biliyor? Genişletmek için tıkla... Sence ?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #19 YamukAdam dedi: @Ozz2018 hocam adam eskiden atmış tweeti. Bugün içinde olur mu ben onu soruyorum çünkü 18. Katta oturuyoruz aşağı insek mi diye korkuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ilk etapta hepimize geçmiş olsun. Ancak sana üzücü haberim var...sorunun cevabı EVET! Depremler kıyamet alametlerindendir. Buhari’deki hadis-i şerifte, (Depremler çoğalmadıkça kıyamet kopmaz) buyurulmuştur. Kıyametin ne zaman kopacağı bildirilmedi. Kuran-ı Kerim'de 7. sure Araf Suresi'dir. Araf Suresi'nin 4. ayetinde, "Biz nice kentleri yok etmişizdir; geceleyin veya gündüz uykularında iken baskınımıza uğramışlardır. Nice memleketleri helâk ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat hâlinde iken gelmişti." denilmiştir. Son düzenleme: 6 Şubat 2023
YamukAdam dedi: @Ozz2018 hocam adam eskiden atmış tweeti. Bugün içinde olur mu ben onu soruyorum çünkü 18. Katta oturuyoruz aşağı insek mi diye korkuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ilk etapta hepimize geçmiş olsun. Ancak sana üzücü haberim var...sorunun cevabı EVET! Depremler kıyamet alametlerindendir. Buhari’deki hadis-i şerifte, (Depremler çoğalmadıkça kıyamet kopmaz) buyurulmuştur. Kıyametin ne zaman kopacağı bildirilmedi. Kuran-ı Kerim'de 7. sure Araf Suresi'dir. Araf Suresi'nin 4. ayetinde, "Biz nice kentleri yok etmişizdir; geceleyin veya gündüz uykularında iken baskınımıza uğramışlardır. Nice memleketleri helâk ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat hâlinde iken gelmişti." denilmiştir.
belaliserb Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 101 Çözümler 3 6 Şubat 2023 #20 Umarım iyisinizdir aklıma ilk siz geldiniz. @YamukAdam