5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 6 Şubat 2023 #61 Techno34 dedi: Yine deprem olur bence.Fay hattı hareketlendi çünkü. Genişletmek için tıkla... Bu sene T.C gg.
Techno34 dedi: Yine deprem olur bence.Fay hattı hareketlendi çünkü. Genişletmek için tıkla... Bu sene T.C gg.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #62 Yeniçocuk dedi: Hocam ben iyiyim. Ege bölgesinde yaşıyorum. Anca mesaj atıyoruz hocam. Elimden bir şey gelmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Mesaj atmanız yeter hocam. En çok üzüldüğüm evcil hayvanlar ve yatalak hastalar.
Yeniçocuk dedi: Hocam ben iyiyim. Ege bölgesinde yaşıyorum. Anca mesaj atıyoruz hocam. Elimden bir şey gelmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Mesaj atmanız yeter hocam. En çok üzüldüğüm evcil hayvanlar ve yatalak hastalar.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Şubat 2023 #63 YamukAdam dedi: Mesaj atmanız yeter hocam. En çok üzüldüğüm evcil hayvanlar ve yatalak hastalar. Genişletmek için tıkla... Onlar daha kötü. Gerçi 1 tane kedi kurtarılmıştı. İnşallah ölü sayısı artmaz. Yaralılara acil şifalar.
YamukAdam dedi: Mesaj atmanız yeter hocam. En çok üzüldüğüm evcil hayvanlar ve yatalak hastalar. Genişletmek için tıkla... Onlar daha kötü. Gerçi 1 tane kedi kurtarılmıştı. İnşallah ölü sayısı artmaz. Yaralılara acil şifalar.