ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 BİDE SEVİYOM DEDİ (VALORANT) Can sıkıntısından deneme yaptım sizce nasıl olmuş?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Ocak 2021 #2 Olmamış.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #3 İlk 3 saniye sağır olabilirsiniz, dikkat edin.
ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Teknocuk dedi: Olmamış. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz var mıdır?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Ocak 2021 #5 ututututuu dedi: Tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha silah sesi uyacak silahları tercih edin ve beate göre yapın bence.
ututututuu dedi: Tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha silah sesi uyacak silahları tercih edin ve beate göre yapın bence.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En efsane seviyom editi budur bence. Sesi düz yapsaydın daha iyi olurdu çünkü bir anda yükselip azalmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En efsane seviyom editi budur bence. Sesi düz yapsaydın daha iyi olurdu çünkü bir anda yükselip azalmış.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 21 Ocak 2021 #7 ututututuu dedi: BİDE SEVİYOM DEDİ (VALORANT) Can sıkıntısından deneme yaptım sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bunun uzun versiyonunu daha kaliteli ve güzel yapsanız, (fragmovie gibi RGB falan) çok güzel olur.
ututututuu dedi: BİDE SEVİYOM DEDİ (VALORANT) Can sıkıntısından deneme yaptım sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bunun uzun versiyonunu daha kaliteli ve güzel yapsanız, (fragmovie gibi RGB falan) çok güzel olur.