K Karaboğa61 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Nisan 2022 #41 Bu ülkede Tevhid daveti yapanlar bile içerideyken din buldum diyeni tımarhaneye atarlar.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #42 erme dedi: Onu Allah mı getirmiş? Sen istediğin yalana inan. Ben de peygamberim, hadi bakalım; ne diyeceksin? Allah görevlendirdi beni. Genişletmek için tıkla... Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur 2. mesela kuranda firavunun bedenini saklayacağım dedi ve günümüzde bulundu.
erme dedi: Onu Allah mı getirmiş? Sen istediğin yalana inan. Ben de peygamberim, hadi bakalım; ne diyeceksin? Allah görevlendirdi beni. Genişletmek için tıkla... Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur 2. mesela kuranda firavunun bedenini saklayacağım dedi ve günümüzde bulundu.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #43 Ya biri de kitap varken bilimi ne yapalım diyor, Müslüman'ım da tek başına kitaba göre bir şey yapamazsın biraz da ilim lazım.
Ya biri de kitap varken bilimi ne yapalım diyor, Müslüman'ım da tek başına kitaba göre bir şey yapamazsın biraz da ilim lazım.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #44 Dümdüz dedi: Kur'an-ı Kerim'i anlayabileceğin şekilde Arapça ya da Türkçe okuyup hatim ettin mi? Ben ettim, 2 kere. Allah'a inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ettim canım. Beklediğin cevap bu mu?
Dümdüz dedi: Kur'an-ı Kerim'i anlayabileceğin şekilde Arapça ya da Türkçe okuyup hatim ettin mi? Ben ettim, 2 kere. Allah'a inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ettim canım. Beklediğin cevap bu mu?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #45 mrht1234 dedi: Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yoktur. İslam'da diğer peygamberlere iman da var.
mrht1234 dedi: Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yoktur. İslam'da diğer peygamberlere iman da var.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #46 Teğmen34 dedi: Tabii ki ettim canım. Beklediğin cevap bu mu? Genişletmek için tıkla... Yalan da bir günah.
Teğmen34 dedi: Tabii ki ettim canım. Beklediğin cevap bu mu? Genişletmek için tıkla... Yalan da bir günah.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #47 Karındeşen dedi: Nasıl yoktur. İslam'da diğer peygamberlere iman da var. Genişletmek için tıkla... Yani bundan sonra olmayacaktır dedim.
Karındeşen dedi: Nasıl yoktur. İslam'da diğer peygamberlere iman da var. Genişletmek için tıkla... Yani bundan sonra olmayacaktır dedim.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #48 Dümdüz dedi: Yalan da bir günah. Genişletmek için tıkla... İftira zaten başlı başına günah.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2022 #49 mrht1234 dedi: Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur 2. mesela kuranda firavunun bedenini saklayacağım dedi ve günümüzde bulundu. Genişletmek için tıkla... Hz. Musa, Harun, İsa, İbrahim? Bunlar peygamber değil mi? Tek peygamber Muhammed imiş. Cahilliğin böylesi.
mrht1234 dedi: Hayır Hz. Muhammed'den başka peygamber yoktur 2. mesela kuranda firavunun bedenini saklayacağım dedi ve günümüzde bulundu. Genişletmek için tıkla... Hz. Musa, Harun, İsa, İbrahim? Bunlar peygamber değil mi? Tek peygamber Muhammed imiş. Cahilliğin böylesi.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #50 erme dedi: Hz. Musa, harun, isa, İbrahim? Bunlar peygamber değil mi? Tek peygamber Muhammed imiş. Cahilliğin böylesi. Genişletmek için tıkla... Adamın sonraki mesajınıda oku istersen.
erme dedi: Hz. Musa, harun, isa, İbrahim? Bunlar peygamber değil mi? Tek peygamber Muhammed imiş. Cahilliğin böylesi. Genişletmek için tıkla... Adamın sonraki mesajınıda oku istersen.