Bir Discord sunucusuna girmekle bilgiler çalınır mı?

snowman0

Hectopat
Merhaba, Adalances Towny'de oynuyorum. Bir towna katılmak için Discord'umu verdim, bana bir link attılar. Katıl dedim ve bir sunucuya attılar. Sonra ise benim yerime başka birini aldıklarını söylediler. Bilgilerim çalınır mı Discord'a girerken? Sürekli tedirgin oluyorum bu bilgilerin çalınmasından falan filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bilgiler çalınacak? Discord hesabına bağladığın bağlantıları görürler sadece. Discord herhangi bir şekilde bilgi paylaşmıyor hesabınıza ait. Herhangi bir yetkilendirme yapmadığınıza göre bir şey olmaz.

Bahsettiğiniz sanırım Minecraft sunucusu ve size atılan ise o sunucunun discord adresidir. Endişelenmenize gerek yok.

Sadece discord grubuna katılma linki ise bir şeyinizi alamazlar. Ayrıca alabilecekleri tek şey sizin Discord hesabınız olurdu en fazla. Onda da çok fazla hakkınızda bilgi ve gereksiz yazışma geçmişi tutmamanız genel olarka sağlıklı olur. İki faktörlü korumanızı ve QR kod vs ile daha güvenli girişi aktif edin yeterli.

Ne gibi bilgiler çalınacak? Discord hesabına bağladığın bağlantıları görürler sadece. Discord herhangi bir şekilde bilgi paylaşmıyor hesabınıza ait. Herhangi bir yetkilendirme yapmadığınıza göre bir şey olmaz.

2B ne kadar da doğru söylemiş. Bir Android her konuda hep haklı olabilir mi ya? (bir sorun yaşanmaz çalamazlar yeter ki Discord hesap güvenliğin için token paylaşma ve yetkilendirme bir şey )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı