gokhanroger Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Görselde verdigim "depoo" sürücüsünü, "Yerel Disk" sürücüsüne aktarmak istiyorum. Yani 107 GB boş yer, "Yerel Disk"e geçsin istiyorum. Yardım edin. Dosya Ekleri IMG_20240125_174118.jpg 132,9 KB · Görüntüleme: 39
Görselde verdigim "depoo" sürücüsünü, "Yerel Disk" sürücüsüne aktarmak istiyorum. Yani 107 GB boş yer, "Yerel Disk"e geçsin istiyorum. Yardım edin.
T TheRasAlGhul Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 335 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #2 Çözüldü: Yeni birim nasıl D'den C'ye aktarılır? Yeni birimi nasıl C: Ye geri aktarırım? www.technopat.net
Çözüldü: Yeni birim nasıl D'den C'ye aktarılır? Yeni birimi nasıl C: Ye geri aktarırım? www.technopat.net
dnzkctrk2424 Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 106 25 Ocak 2024 #3 Sol alttaki Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi diyorsun, orada işlem yapacağın diske tıklayıp birimi küçült diyorsun. Sonra eklemek istediğin diske tıklayıp birimi genişlet diyorsun. Bu kadar.
Sol alttaki Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi diyorsun, orada işlem yapacağın diske tıklayıp birimi küçült diyorsun. Sonra eklemek istediğin diske tıklayıp birimi genişlet diyorsun. Bu kadar.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 25 Ocak 2024 #4 @gokhanroger aktaracağın dosyaların bulunduğu diske sağ tıkla, özellikler, konum, taşı bas. Sonra aktarmak istediğin diski seç.
@gokhanroger aktaracağın dosyaların bulunduğu diske sağ tıkla, özellikler, konum, taşı bas. Sonra aktarmak istediğin diski seç.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.603 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 25 Ocak 2024 #5 Ayrı bir hdd mi o "depoo" sürücüsü? Ayrı ise olmaz o iş. Aynı ise disk yönetimi kısmından yapılır.
dnzkctrk2424 Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 106 25 Ocak 2024 #6 Spyhis dedi: @gokhanroger aktaracağın dosyaların bulunduğu diske sağ tıkla, özellikler, konum, taşı bas. Sonra aktarmak istediğin diski seç. Genişletmek için tıkla... Direk alanı aktarmak istiyor sanırsam, dosyayı değil.
Spyhis dedi: @gokhanroger aktaracağın dosyaların bulunduğu diske sağ tıkla, özellikler, konum, taşı bas. Sonra aktarmak istediğin diski seç. Genişletmek için tıkla... Direk alanı aktarmak istiyor sanırsam, dosyayı değil.
gokhanroger Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 Hallettim arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim.
dnzkctrk2424 Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 106 25 Ocak 2024 #8 gokhanroger dedi: Hallettim arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, ne demek.
gokhanroger dedi: Hallettim arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, ne demek.