Bir diskin yazılımı ile oynanıp oynamadığın öğrenmek mümkün mü?

Win7

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Portable
Merhaba arkadaşlar bende üstünde portable SSD yazan ve markası olmayan bir disk var. Boyutu bilgisayarda 976 GB yani 1 TB telefona OTG ile takıp baktığımda 1.05 TB olarak gözüküyor. Acaba doğru mu? İçinde GTA 5 GTA 4 PES 2021 oyunları var (kurulmamış) toplam 78 GB dosyalarda günlerdir bir bozulma yok. Ama aktarım hızı çok yavaş kopyalama da saniye de 2.1-3.1MB gönderim yapıyor, acaba sahte midir?

HD Sentinel indirin ve cyristital disk mark indirip testlerin sonucu atın.

HD Sentinel indirin ve cyristital disk mark indirip testlerin sonucu atın.
HD Sentinel de soru işaretleri var ve bilinmiyor yazıyor cyristital diski şimdi indiriyorum

Hocam. Kimi işletim sistemleri 1gb=1000mb, kimisi ilse 1gb=1024mb şeklinde değerlendirir. Ayrıca ömrü dolan SSD'lerde bir çok konuda sıkıntı yaşanabilir. Siz nereden aldınız SSD'yi?
Dolapta ikinci el olarak aldım sıkıntıları belirtilmiştir yavaş aktarım yapıldığı söylenmişti ama dosylarada bozulma olmuyor dendi benim işimi görüyor şuan için ama merak ediyorum gerçekten 1TB mı? Ve neden yavaş.

@KafadanKontak yazdığınız mesajın konuyla alakası yok, konu sahibi depolamanın gerçek kapasite durumunu merak etmekte zira kapasiteyi olduğundan daha fazla göstermek için birkaç yöntem var.

@Win7 içini açın ya da dolana kadar sürekli veri yazın, 128 GB veriyle başlamanı öneririm zira genelde markasız sözde 1-2 TB depolama biriminde 128 GB depolamaya sahip SD kart bulunur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…