Bir diskten diğerine veri nasıl aktarılır?

Dixon.6

Decapat
Daha fazla  
Yeni PC aldığım için bayağı cahilim. Kurarken 2 farklı depolamaya ayırdı arkadaş. Bunlar tam olarak nedir? Kullandıgım diskin alanını diğerinden alma imkanım var mı? Beni biraz bilgilendiriseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannediyorum tek bir SSD'niz var fakat emin olmamız lazım. Eğer ki tek bir diskiniz varsa ikisini birleştirir direkt 450 GB olarak kullanırsınız.

Zannediyorum tek bir SSD'niz var fakat emin olmamız lazım. Eğer ki tek bir diskiniz varsa ikisini birleştirir direkt 450 GB olarak kullanırsınız.
Ekstra SSD taktırmadim, arkadaş bölüyorum format atınca silinmez vs.demisti pek anlamadım.Ustune Windows logosu olanla digerinin farki nedir ?

Ekstra SSD taktırmadim, arkadaş bölüyorum format atınca silinmez vs.demisti pek anlamadım.Ustune Windows logosu olanla digerinin farki nedir ?
Üstünde Windows logosu olan, Windows'un kurulu olduğu. Bilgisayarınızın içinde kaç tane disk var biliyormusunuz?

Hayır bilmiyorum.Nereden bakabilirim?
Görev Yöneticisi'nden bakabilirsiniz. 0 diski 1 diski diye yazar orada.

Format atarken tüm çıkan diskleri silerseniz tek parça haline gelir. Bence format atıp Windows ve hafif uygulamaları kurmak için 100 gb bir yer ayırın geri kalan kısmada oyunlar fotoğraflar yani depolama olarak kullanın. Format atacağınız zaman sadece 100 gb olan kısma atarsınız her zaman.
Ya da format atmayı tam bilmiyorum uğraşamam derseniz. Disk yöneticisinden disk birleştirme yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format bilmem hocam teşekkürler cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…