Bir dönemin sonu: Cortana, artık Windows'tan kaldırılabilir!

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Windows için Cortana uygulamasına olan desteğini yakın bir zaman içerisinde sonlandıran Microsoft, Canary kanalında ki Windows Insiderlara sunulan build 25931 yapısı ile kullanıcılara desteği sona ermiş Cortana uygulamasını kaldırmasına izin verecek. Ve aynı zamanda bu derlemeden başlayarak sistem bileşenlerinin bir kısmı da (şimdilik Kamera, Cortana, Fotoğraflar, Kişiler ve uzak masaüstü uygulamaları) kaldırılabilecek.

1692205849875.png

Daah fazlası için;

Windows için Cortana uygulamasına olan desteğini yakın bir zaman içerisinde kaldıran Microsoft, Canary kanalında ki Windows Insiderlara sunulan build 29531 yapısı ile kullanıcılara desteği sona ermiş Cortana uygulamasını kaldırmasına izin verecek.

Eki Görüntüle 1905396

Daah fazlası için;

Çıksın gittsin vallahi ya, evdeki misafir çocuğu gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe destegi olmadigindan bizim icin bir şey ifade etmiyordu, kullanissizdi. Yani, kaldirilmasi benim ve bircok kisinin umurumda degil. Zaten siliyordum.

Windows için Cortana uygulamasına olan desteğini yakın bir zaman içerisinde sonlandıran Microsoft, Canary kanalında ki Windows Insider'lara sunulan Build 25931 yapısı ile kullanıcılara desteği sona ermiş Cortana uygulamasını kaldırmasına izin verecek. Ve aynı zamanda bu derlemeden başlayarak sistem bileşenlerinin bir kısmı da (şimdilik Kamera, Cortana, Fotoğraflar Kişiler ve uzak masaüstü uygulamaları) kaldırılabilecek.

Eki Görüntüle 1905396

Daah fazlası için;

Cortana, elveda! Türkçe dil yoksa sen de yoksun. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadı bu proje zaten, kullanılabilir ülke sayısı çok azdı. Ayrıca bu tarz asistanların mobile özgü olduğunu düşünüyorum. Yani dışardasındır, elin doludur şunu ara, şuna mesaj at vs. gibi özellikler faydalı ama bilgisayar başında Chrome'u aç demem yani, tıklarım. Bu kadar basit. :D

Öte yandan ChatGPT, Windows'a tam entegre olursa farklı bir halde Cortana görebiliriz. O zaman basit bir asistanın ötesine geçilir.

Windows için Cortana uygulamasına olan desteğini yakın bir zaman içerisinde sonlandıran Microsoft, canary kanalında ki Windows Insider'lara sunulan Build 25931 yapısı ile kullanıcılara desteği sona ermiş Cortana uygulamasını kaldırmasına izin verecek. Ve aynı zamanda bu derlemeden başlayarak sistem bileşenlerinin bir kısmı da (şimdilik kamera, Cortana, fotoğraflar, kişiler ve uzak masaüstü uygulamaları) kaldırılabilecek.

Eki Görüntüle 1905396

Daah fazlası için;

Zamanlayicinin 2024 yılına alınması güzel olmuş.

Hani nerede, ben şimdi kaldırmak istiyorum lütfen.

25931 derlemesinde şu anlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı