Sahibinden.com'da MacBook Pro bakarken karşılaştım kendisi ile, 2017 Macbook Pro'yu 2500 liraya koymuş. İlana yazdım alıyorum dedim, sonraki sabah bir kadın beni aradı. Yeni Macbook Pro alacağını, çok az bir paraya ihtiyacı olduğu için bu kadar ucuza koyduğunu söyledi. İlk aradığında yurtdışından aldığını belirtti, ikinci aradığında benim "Apple TR garantili mi?" sorusunu sormam üzere evet dedi. İlanda da cihaz ingilizce klavyeli gözüküyordu. Gerisini mesajlardan anlarsınız zaten.
Malesef insanlarımız çok saf. Tatlı bir konuşma, güzel iki mesaj ya da forumlarda iki beğeni, mesaj sayısına kanıp su koyuveriyorlar hemen. Ya beni mi dolandıracak şu adam, diyip güveniyorlar.
Çocuk sanırım Eroin kullanmış, Suç duyurusunda sana ne diyerek kendini savunacaktı acaba Bide Yanlış adama bulaştın nedir yav, Burası Dağ başı mı yaz olduğu için bu tür ergenleri görmemiz normal.
Sahibinden.com'da MacBook Pro bakarken karşılaştım kendisi ile, 2017 Macbook Pro'yu 2500 liraya koymuş. İlana yazdım alıyorum dedim, sonraki sabah bir kadın beni aradı. Yeni Macbook Pro alacağını, çok az bir paraya ihtiyacı olduğu için bu kadar ucuza koyduğunu söyledi. İlk aradığında yurtdışından aldığını belirtti, ikinci aradığında benim "Apple TR garantili mi?" sorusunu sormam üzere evet dedi. İlanda da cihaz ingilizce klavyeli gözüküyordu. Gerisini mesajlardan anlarsınız zaten.
Allah'ın kırosu. Adam akıllı konuşan kişi zaten belli. Neden bunu dedikten sonra küfür ediyor ki? Artık zaten insanlara karşı olan davranışlarımız kötüleşiyor. Bunu görünce hepten sinirden kahkaha atıyorum.
Bu arada suç duyurusunda bulunun arkadaşın da dediği gibi. Bu küfürler affedilecek bir durumda değil.