Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #1 Merhaba, Başlıktaki gibidir konu. Kısaca bir dosya indirdim .bat uzantısı ve bunda RAT olup olmadığını kolayca veya fark etmeksizin nasıl anlayabilirim? Ben VirusTotal'e dosyayı attım ve hiçbir şey çıkmadı. Sizce doğru sonuç vermiş midir?
Merhaba, Başlıktaki gibidir konu. Kısaca bir dosya indirdim .bat uzantısı ve bunda RAT olup olmadığını kolayca veya fark etmeksizin nasıl anlayabilirim? Ben VirusTotal'e dosyayı attım ve hiçbir şey çıkmadı. Sizce doğru sonuç vermiş midir?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Ocak 2024 #2 Eirhena dedi: Merhaba, Başlıktaki gibidir konu. Kısaca bir dosya indirdim .bat uzantısı ve bunda RAT olup olmadığını kolayca veya fark etmeksizin nasıl anlayabilirim? Ben VirusTotal'e dosyayı attım ve hiçbir şey çıkmadı. Sizce doğru sonuç vermiş midir? Genişletmek için tıkla... Anlamanın en iyi yolu AV'ler ile taramaktır, VT denemişsin birde ESET online scanner dene.
Eirhena dedi: Merhaba, Başlıktaki gibidir konu. Kısaca bir dosya indirdim .bat uzantısı ve bunda RAT olup olmadığını kolayca veya fark etmeksizin nasıl anlayabilirim? Ben VirusTotal'e dosyayı attım ve hiçbir şey çıkmadı. Sizce doğru sonuç vermiş midir? Genişletmek için tıkla... Anlamanın en iyi yolu AV'ler ile taramaktır, VT denemişsin birde ESET online scanner dene.
Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #3 Şebnem Ferah dedi: Anlamanın en iyi yolu AV'ler ile taramaktır, VT denemişsin birde ESET online scanner dene. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmam yeterli olacak mıdır ?
Şebnem Ferah dedi: Anlamanın en iyi yolu AV'ler ile taramaktır, VT denemişsin birde ESET online scanner dene. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmam yeterli olacak mıdır ?
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 9 Ocak 2024 #4 .bat dosyası ise muhtemelen kaynak kodu açıktır. Dosyayı düzenle diyip kodlara bakın.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ocak 2024 #5 Açarak deneyebilirsin (!) Batları düzenleyebiliyorsun.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Ocak 2024 #6 Eirhena dedi: Bunları yapmam yeterli olacak mıdır ? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla.
Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #7 UlughBeg dedi: .bat dosyası ise muhtemelen kaynak kodu açıktır. Dosyayı düzenle diyip kodlara bakın. Genişletmek için tıkla... kodları anlamıyorum pek. hangi tarz kod varsa hatalıdır.
UlughBeg dedi: .bat dosyası ise muhtemelen kaynak kodu açıktır. Dosyayı düzenle diyip kodlara bakın. Genişletmek için tıkla... kodları anlamıyorum pek. hangi tarz kod varsa hatalıdır.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 9 Ocak 2024 #8 Eirhena dedi: kodları anlamıyorum pek. hangi tarz kod varsa hatalıdır. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında genelleme yapamayız. İsterseniz kodları buraya bırakın, biz inceleyelim.
Eirhena dedi: kodları anlamıyorum pek. hangi tarz kod varsa hatalıdır. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında genelleme yapamayız. İsterseniz kodları buraya bırakın, biz inceleyelim.
Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #9 UlughBeg dedi: Bunlar hakkında genelleme yapamayız. İsterseniz kodları buraya bırakın, biz inceleyelim. Genişletmek için tıkla... fotoğrafı burdan atmasam başka yerden size ulaştırsam olur mu
UlughBeg dedi: Bunlar hakkında genelleme yapamayız. İsterseniz kodları buraya bırakın, biz inceleyelim. Genişletmek için tıkla... fotoğrafı burdan atmasam başka yerden size ulaştırsam olur mu
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ocak 2024 #10 Eirhena dedi: fotoğrafı burdan atmasam başka yerden size ulaştırsam olur mu Genişletmek için tıkla... Burdan atsanız sıkıntı çıkmaz.
Eirhena dedi: fotoğrafı burdan atmasam başka yerden size ulaştırsam olur mu Genişletmek için tıkla... Burdan atsanız sıkıntı çıkmaz.