SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 28 Şubat 2021 #1 Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı?
Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı?
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Hakkınızı helal edin gider. Artı 1 Eksi
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Evet var. Hakkınıhelalet.exe Musallat exe virüsü silme programı Artı 0 Eksi
KS KS SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 28 Şubat 2021 #4 kermy dedi: Hakkınızı helal edin gider. Genişletmek için tıkla... Hocam o PC'den silme. Ben ise içindeki exe dosyasından silme diyorum. Artı 0 Eksi
kermy dedi: Hakkınızı helal edin gider. Genişletmek için tıkla... Hocam o PC'den silme. Ben ise içindeki exe dosyasından silme diyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Şubat 2021 #5 SSDKullaniyorum dedi: Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs dosya içeriğini bozduysa virüsü sildiğiniz anda tüm dosyalar bozulur. Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs dosya içeriğini bozduysa virüsü sildiğiniz anda tüm dosyalar bozulur.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 28 Şubat 2021 #7 Silmesi kolay bir virüs, herhangi bir anti virüs silebilir. O yüzden tarama yapıp öyle alın dosyayı. Artı 0 Eksi
CRex Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #8 SSDKullaniyorum dedi: Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Musallat Hocam hiç güleceğim yoktu vallahi. Adam artık nasıl küfür yediyse kendi virüsünün Anti-Virüs'ünü çıkartmıştı. ValveAdalet dedi: Evet var. Hakkınıhelalet.exe Musallat exe virüsü silme programı Genişletmek için tıkla... Arkadaşta linki bırakmış Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: Evde olan eski bir HDD var, içindeki tüm exe dosyalarına Musallat.exe bulaşmış. :/ İçindeki herhangi bir şeyi silmeden sadece virüsü kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Musallat Hocam hiç güleceğim yoktu vallahi. Adam artık nasıl küfür yediyse kendi virüsünün Anti-Virüs'ünü çıkartmıştı. ValveAdalet dedi: Evet var. Hakkınıhelalet.exe Musallat exe virüsü silme programı Genişletmek için tıkla... Arkadaşta linki bırakmış
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 28 Şubat 2021 #9 Musallat ne ya yapan arkadaş başka isim bulamamış mı Düşünsenize PC'den anlamayan yaşlı bir öğretmen canlı ders açacakken dersin ortasında exe error veriyor Artı 0 Eksi
Musallat ne ya yapan arkadaş başka isim bulamamış mı Düşünsenize PC'den anlamayan yaşlı bir öğretmen canlı ders açacakken dersin ortasında exe error veriyor
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #10 SSDKullaniyorum dedi: Ben ise içindeki exe dosyasından silme diyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten EXE dosyası virüsün ta kendisi. Klasör isminde ve görünümünde .exe oluşturuyor ki daha fazla yayılabilsin. Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: Ben ise içindeki exe dosyasından silme diyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten EXE dosyası virüsün ta kendisi. Klasör isminde ve görünümünde .exe oluşturuyor ki daha fazla yayılabilsin.