InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Mart 2021 #1 VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosyalar virüslü müdür? Son düzenleme: 25 Mart 2021
VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosyalar virüslü müdür?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 25 Mart 2021 #2 InternetciMen dedi: VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosya virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Değildir.
InternetciMen dedi: VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosya virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Değildir.
-yunus-Emre Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 25 Mart 2021 #3 InternetciMen dedi: VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosyalar virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... ISLC'yi ben duex kanalından indirmiştim, az önce tarattım aynı sonuç çıktı
InternetciMen dedi: VirusTotal sonuçları:VirusTotal Bir de bunlardan şüpheliyim:VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ben bir virüs olduğunu hissetmedim ama son günlerde PC yavaşlayınca indirilenlerdeki dosyaları VirusTotal'e tarattım sizce bu dosyalar virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... ISLC'yi ben duex kanalından indirmiştim, az önce tarattım aynı sonuç çıktı
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #4 Eğer yavaşladıysa bunlardan kaynaklı da olabilir ama bunlara bel bağlamamak lazım, bazı virüs programları Kasperky dosyasının içinde de bulmuştu bir virüs. En iyisi bence tarama yapmak için MBAM. İndirip bir taratın bakalım, ne var ne yok.
Eğer yavaşladıysa bunlardan kaynaklı da olabilir ama bunlara bel bağlamamak lazım, bazı virüs programları Kasperky dosyasının içinde de bulmuştu bir virüs. En iyisi bence tarama yapmak için MBAM. İndirip bir taratın bakalım, ne var ne yok.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 25 Mart 2021 #5 Herkes bilmeli: Hiçbir virüs programı size % 100 koruma vermez.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 25 Mart 2021 #6 Kırmızılı üç dosya zararlı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Mart 2021 #7 296181 dedi: Kırmızılı üç dosya zararlı. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olduğunu bende biliyorum bunların doğruluğunu sordum zaten. Bari bilmiyorsanız mesaj atmayın. Soru bu değildi.
296181 dedi: Kırmızılı üç dosya zararlı. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olduğunu bende biliyorum bunların doğruluğunu sordum zaten. Bari bilmiyorsanız mesaj atmayın. Soru bu değildi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 25 Mart 2021 #8 Ne olduğu belirsiz virüs programları tespit etmiş. Log nerede?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Mart 2021 #9 300319 dedi: Ne olduğu belirsiz virüs programları tespit etmiş. Log nerede? Genişletmek için tıkla... Hocam log nedir onu söyleyin paylaşayım.
300319 dedi: Ne olduğu belirsiz virüs programları tespit etmiş. Log nerede? Genişletmek için tıkla... Hocam log nedir onu söyleyin paylaşayım.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 25 Mart 2021 #10 Sisteminizde yer alan anti virüs tarama sonucu üretmesi lazım. O dosyayı paylaşın inceleyeyim.