Bir e-sporcu her zaman iyi mi oynar?

Mors1

Zeptopat
Daha fazla  
E-sporcu her zaman iyi mi oynar? Oynayamadıkları zaman kariyerlerine bir etkisi oluyor mu?

Bizlerden iyidir yine. Belki kendi klasmanından insanlara göre kötü olabilir biraz. ama bizlerden iyidir yani.
Bak Faker bir ara bıraktı sonra hepsinin eline klavyeyi geri verdi.

Bende bir ara espor takımına alınmıştım sonra bir daha eski performansımı yakalayamadım şu anda hazırlanıyorum inşallah güzel yerlere geleceğim.

Eskiden e-sporcu dediğimiz kısım azlıktı, genelde hep aim god dediğimiz kişiler oynardı.
O zamanlarda hiç kötü oynamazlardı, kötü oynadıklarında e-sporcu denmezdi.

Şu an binlerce oyunda yüzbinlerce e-sporcu var, ve e-sporcu olmasıda çok basit (oyuna göre değişir).
Adını hatırlamadığım bir oyunda herif beyaz atletle dünya şampiyonasına çıktı (COVID yüzünden Online turnuvada).

Acend takımından zeek 2021 Champions'da takımıyla dünya şampiyonu oldu ve şu an psikolojik nedenlerden dolayı çok iyi oynayamıyor ve psikolojik destek alıyor.

Bunun net bir cevabı yok, sana göre iyi oynar bana göre kötü. Performans değerlendirmesi yerine göre değişir.

Yani insan sonuçta her zaman iyi oynayamaz tabii ki de kötü oynadığı zamanlarda oluyor.
Bende bir ara espor takımına alınmıştım sonra bir daha eski performansımı yakalayamadım şu anda hazırlanıyorum inşallah güzel yerlere geleceğim.
Hangi oyunda hocam, başarılar ?

E-sporcu her zaman iyi mi oynar? Oynayamadıkları zaman kariyerlerine bir etkisi oluyor mu?
Her birinin zaten cs için ortalama +10k saati var. Kolay kolay unutmazlar hocam o yüzden bence her zaman ortalamanın üstünde oynarlar.

Her zaman iyi oynamaz. Her gün elinizin ayarı aynı olmayabilir, buna futbolcu örneği verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…