Lvbel_c5 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Temmuz 2023 #2 Link atabilirsin, kutusunda yazar. İkinci el bir yerden çıkma aldıysan fotoğrafını at.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 24 Temmuz 2023 #3 Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Kartın arkasında etiket ve seri kodu model kodu olur. O etiketi atarsan yardımcı olabilirim.
Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Kartın arkasında etiket ve seri kodu model kodu olur. O etiketi atarsan yardımcı olabilirim.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok eskiyse zor bulursun. Ama yeniyse adını yazıp özelliklerine bakabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok eskiyse zor bulursun. Ama yeniyse adını yazıp özelliklerine bakabilirsin.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 24 Temmuz 2023 #5 Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Arkadaki kodu veya kutusundan.
Lvbel_c5 dedi: Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi. Bir ekran kartının kaç GB olduğunu takmadan nasıl öğreniriz Genişletmek için tıkla... Arkadaki kodu veya kutusundan.
Lvbel_c5 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #6 Arkadaşlar teşekkür cevap verdiğiniz için. Ama ben PC'den yazıyorum. Ekran kartı 2. el bir de hanı. Üstünde çipler var ya oradan öğreniriz demiştim de. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Arkadaşlar teşekkür cevap verdiğiniz için. Ama ben PC'den yazıyorum. Ekran kartı 2. el bir de hanı. Üstünde çipler var ya oradan öğreniriz demiştim de.