Bir erkeğe değiştiğimi nasıl gösterebilirim?

Bir
Biri engelle diyor biri engelleme zaten yazmaz dönmez her türlü kızı takip ediyorda of ne bileyim üzülüyorum işte

Bir.

Biri engelle diyor biri engelleme zaten yazmaz dönmez her türlü kızı takip ediyorda of ne bileyim üzülüyorum işte.

Sen yazanlara bakmayacaksın kalbin sana ne söylüyorsa onu yapacaksın engellemek ve engellememek senin elinde ama sana tavsiyem sana kötü bir şey yapmadıysa engelleme sadece onu umursama her zaman onsuz nasıl Instagram kullanıyorsan öyle takıl onu arayıp sorma ve bak gör zaman uzunda olsa sana geri dönmek isteyecek ve profiline açık saçık resim koyan kızlar gün gelir tekmeyide koyar bunu sakın unutma sen sen ol sakın sana yazmayana yazma pişman olursun ve soru sormaktan çekinme seni anlıyorum ne hissettiğini.

Tertemiz erkekler varken neden öylesi kızlarla ilgilenen erkeklere yüz veriyorsunuz ki?

Peki ben yeni bir hesapmı açmalıyım sizce yada normal devammı etmeliyim? Ben hep beğenilen biriydim oda biliyor ama yazmaz çünkü çok gururlu

Peki ben yeni bir hesapmı açmalıyım sizce yada normal devammı etmeliyim? Ben hep beğenilen biriydim oda biliyor ama yazmaz çünkü çok gururlu
Hayır, bir erkek olarak konuşuyorum eğer ilgilenmez ve gerçekten hayatına devam ettiğini gösterirsen muhtemelen egosunu incitirsin. Düşünme yapını ilişki içerisinde de ona gösterdiğini düşünerek şuan senin bu durumda olduğunu zaten düşünüyordur. Kendin için en iyisini yap dostum, eğer kendini tutamıyorsan engelle görmemek için engellemiştir demeyecek kendi kafasında neden diye düşünecek. Ben benden nefret eden eski sevgilime bakmamak görmemek için engelledim aylar sonra barıştık terk ettiğimi yazmasın diye engellediğimi sandı, insanlar ilk düşüncene sahip olmayabiliyor. Sen sadece umursama zor biliyorum ama engelle istersen, ne düşünür diye düşünme.

Aslında şöyle ki wpdn engelleyince bi süre sonra oda engelledi instagramda ama ekli değil çıkarttım çünkü bir bakıyorum sürekli fiziğini öne çıkaran kızları takip ediyor bende istesem bende koyarım ne bu açık kız sevdası kaç kez dün engelliyim diye düşündüm kız arkadaşlarım yapma baktığını anlıcak dedi diye vazgeçtim.Yazmamalıyım ona biliyorum ama çok canım yanıyor..

Ve son olarak sormak istiyorum gercekten takip ettikleri gibimi olmalıyım geri dönmesi için yani bendemi illa acık foto koymalıyım yada komple istedigimle takipleşip istediğimle konuşmalımıyım

Son düzenleme:
Peki ben yeni bir hesapmı açmalıyım sizce ya da normal devammı etmeliyim? Ben hep beğenilen biriydim oda biliyor ama yazmaz çünkü çok gururlu.

Yeni hesap açmak gereksiz bence istediği kadar gururlu olsun gün geldiğinde istenmediğinde görüceksin nasıl gelecek önemli olan ona yazma umursama zamana bırak yaşasın görsün sen her zaman nasılsan onsuz öyle takıl çünkü ona vazgeçilir olduğunu göster anladığım kadarıyla kendisini vazgeçilmez sanıyor bunu anca umursamadığında ona gösterebilirsin.

Nasıl düşüncelerle ilişkiye giriyosunuz aklım almıyor. Elde etmek için bu kadar yollara girmek istiyorsanız konu açmayın bildiğinizi yapın ne desek boş.
Fiziğiniz sayesinde geri geldi diyelim, sizin kalbinizden mi tekrar geliyor yoksa başka bir amaçla mı düşünmeni öneriyorum.

Evet biraz egolu

Haklısın. Ben sadece onun beni özlemesini geri dönmesini istiyorum ama sanırım düşüncelerim çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…