Bir erkek, bir kız ile hemcinsi gibi dostluk kurabilir mi?

0

Hocam açıklama yapar mısınız?

Elbette.
Orada aynen şu denmiş "Erkek duygusal bir boşlukta ise, hiçbir zaman dostluk olmaz"
Bu cümle ilk bakışta doğru gibi görünür ama tamamen yanlıştır.
Bir insan neden duygusal boşlukta olur?
Dostu olmadığı için.
Dostu olsa hem boşluktan kurtulacak hem dost sahibi olacak.
Boşlukta olan birini dışlarsak onu daha çok boşluğa itmiş olacağız.
Oysa ona yakınlık göstersek hem moral vermiş olacağız, hem topluma kazandırmış olacağız, hem insani görevimizi yapmış olacağız.

Kadınlar da erkeklere cinsel obje olarak bakıyor. Hatta erkek erkeğe bile cinsel obje olarak bakıyor. Bu işin insanlıkla ve medeniyetle, hormonları kontrol edebilmeyle ilgisi var. Kim kime dum duma insanlar.

Evet olabilir. En yakın arkadaşım bir 'kız'. Ailesiyle de tanıştım gayet yakın arkadaşız. Bir problem yok. Hatta karşı cins hakkında sorularimi iletiyorum ve yardımcı oluyor bana.

Cevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla oluyor, birkaç arkadaşım var böyle yakın oldugu kız arkadaşları.

Benim ise maalesef hiç olmadı diyebiliriz, sadece sevgilim le sıcak bir bağ kurmuştum karşı cins olarak, çünkü nedense kızlar benimle çok sohbete girmiyolardi.

Cinsiyet fark etmez iki taraftan biri boşlukta olursa olmaz. Ayrıca çıkar arkadaşlığı olur, başka türde arkadaşlıklar da olur. Kendini bulamayan biri ile kendini bulmuş biri dost, arkadaş, ıvır zıvır olamaz, bir taraf devamlı dibe gider.

Zaten hocam, şu an arkadaşlık veya dostluğunuz varsa sürdürmek için elinizden geleni yapın sonuçta bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…