Bir evde 2 ADSL hattı kullanılabilir mi?

Mustaa

Centipat
Bir evde 2 ADSL olur mu? Ailemle ayni evdeyiz hep malum karantina. Oyun oynayayim diyorum ping oluyor haliyle. Bende kendime özel internet baglatayim diyorum bir evde 2 ADSL bağlanır mı? Eğer bağlanma imkânı varsa evdekilerin diger ADSL'i kullanımı benim tek başıma bağlandığım diğer ADSL'e olumsuz etki yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde dairelere tek hat çıkar iki hat bulmak biraz zor. Sana tavsiyem modemin üzerinden aile'nin bant genişliğini biraz kısman olacaktır. O zaman bir test yapabilirsin.

Onu nasıl yapacağım.

Birçok yolu var. Sana en basit olanı anlatayım. Wi-Fi şebekesinde 4 adet port açabilirsin. 1 tanesini ailene diğerini kendin kullanırsın. Ailene ayırdığın hat değerlerini istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

bilgisayardan wifinin ayarlarından mı yapacağım yani

Modeminizdestekliyorsa 1 tane Guest wi-fi açın. Ve %30-40 bant genişliği verin. Siz de geri kalanı kullanın.

Ya da kendinize 1 tane mobil operatörden USB Dongle'lı internet alabilirsiniz.

Modeminizdestekliyorsa 1 tane Guest wi-fi açın. Ve %30-40 bant genişliği verin. Siz de geri kalanı kullanın.

Ya da kendinize 1 tane mobil operatörden USB Dongle'lı internet alabilirsiniz.
dediginiz seylerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama öğrenip deneyecegim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…