Bir evde 2 ayrı internet mümkün mü?

Anlamsız Sade

Centipat
Kardeşimle sık sık internet paylaşımı konusunda sıkıntı yaşıyoruz da acaba 2 tane ADSL kutusu yapabilir miyim? Şu an süperonline var ben başka internet sağlayıcısıyla anlaşsam mesela TurkNet. Böyle bir şey mümkün mü?

Tam sormak istediğim soruyu sormuşsun Ttnet var Türknetide merak ediyorum

Aynı şeyi bende yapmayı düşünüyordum. Ben oyun oynarken o video izlediğinde pingten oynanmıyor aynı şekilde ben video izlerkende o oynayamıyor.

Aynı şeyi bende yapmayı düşünüyordum. Ben oyun oynarken o video izlediğinde pingten oynanmıyor aynı şekilde ben video izlerkende o oynayamıyor.
Aynı durum mevcut bendede.Part time çalışıyorum öderim de mümkün mü diye sorayım dedim.

Biz evde 2 internet kullanabiliyoruz ayrı 2 modem. İki internet de türk telekom.

Evet yapabilirsiniz ama neden hâlâ ADSL kullanıyorsunuz? VDSL'e geçin, 35 mbit'te evde 10 kişi varken bile en ufak ping sorunu yaşamazsınız.

Evet yapabilirsiniz, hatta Elraenn adlı Twitch yayıncısı da evinde yayına vermek için ikinci bir internet kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…