Bir Evde Farklı Firmalardan 2 İnternet Bağlatılabilir mi?

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
Şu anda Türk Telekom (TTNET) kullanıyorum ve hiçbir konuda memnun değilim. 10 gün sonra sözleşmem bitiyor. Bende bu çileden kurtulmak istiyorum ve Süperonline Fiber internete geçmeyi düşünüyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var, ailem şehir dışına çıkıyor bu tarihler arasında. Bazı maddi durumlar olabilir düşüncesiyle onlar gitmeden Süperonline'a geçmeyi düşünüyorum ama böyle bir şey olabilir mi hiçbir fikrim yok. Yani TTNET internetim açık olacak ve aynı zamanda süperonline fiber internetim açık olacak, 10 gün sonrasında da TTNET son faturasını ödeyip o hattı kapatacağım. Bu şekilde bir süreliğine iki internet hattı kullanabilir miyim?

Bir diğer sorum ise şu anda kullandığım hatta ev telefonu faturası ödemiyorum. Adı yalın internet mi oluyor orasını bilmiyorum ama ev telefon faturası ödemiyorum. Modem oraya bağlı. Bilmem anlatabildim mi ve bu şekilde yine ev telefon faturası ödemeden altta linkini verdiğim fiber internetten faydalanabilir miyim? Yani ev telefonu faturası ödemeden fiber internet de kullanılabilir mi? Fiber internet kullanmak istiyorsam ev telefon faturasını da ödemek zorunda mıyım?

Yani eğer 2 internet hattı açmazsam veya açamazsam mecburen 10 gün sonra başvuru yapmam gerekiyor ama ben fiber kullanmak istiyorum. Fiber kullanmak için aşağıdaki kampanyadan yararlanmam için ev telefonu da gerekli mi? Doğal olarak ev telefonunun faturasını da ödemem gerekli mi?

Kullanmak istediğim internet paketi: Fiberin Liderinden 2 Kat Hız Hediye Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Eğer bu iki soruma da tecrübeli birileri güzelce beni aydınlatırsa çok memnun kalırım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalın internet kampanyaları ile ev telefonu sahibi olmasanız bile internet'e bağlanabilirsiniz. Ayrıca sorununuz ile ilgili Superonline'ı arayıp sormanızda fayda var. Farklı altyapılar kullanıyor olmaları durumunda bu mümkün olabilir ancak kesin olarak bir bilgim yok. Ayrıca evinizdeki bütün ağ tek bir yerden dağıldığı için böyle bir şey mümkün olmayadabilir. Dediğim gibi Superonline Müşteri Hizmetlerini aramanızda fayda var.
Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri: 0850 222 0 222

Farklı altyapı olduğu için sorun olmaz mesela ben 1 ay sonra halihazırda TTnet ADSL taahhüdüm bitmediği halde Türksat'a geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı