Bir film kesidini editleyip paylaşarak YouTube'dan para kazanılır mı?

Trilemma

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Film-dizi klipleri editleyip paylaşıyorum 15-20 saniye civarı. İyi de izleniyor. Telif hakkından sakınmak için iyice editliyorum ve yaparken bayağı uğraşıyorum. Bazen yüklediğimde telif hakkı geliyor hemen kaldırıyorum. Biraz daha uğraşıp yüklediğim de gelmiyor ve izleniyor. Filmin müziklerini vs. kullanmıyorum. Para kazanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bunu iradeli ve düzgün şekilde yaparsan belli bir seviyede para kazanırsın ama film kesitlerini koyarken dikkat etmelisin iyice geçişli ve editli olması gerek yoksa telif hakkından hesabın kapanmaya kadar gider ha bu arada kazanacağın para ilk başlarda inanılmaz az dercede olur bu yüzden iradeli olmalısın videoların çok izlenene kadar çalışmalısın.

Hocam 10 kere atsa gene yeniden editlerim. Gerekirse tekniklerimi geliştiririm. Para kazandırması önemli. Sorun çıkarmaz değil mi? Ve para kazanma aktifleştirirken youtube kanalı kontrol ediyormuş para kazanmaya uygun olup olmadığına dair. Sorun çıkarmaz değil mi?

Çok fazla telif atması ve telifli videoyu kaldırmaman durumunda 1. Uyarını alırsın 2. Uyarıda bir süre kanala video atamassın 3 de artık kanalın tehlikeye girer

Yani 3. Uyarıda bir süre ya da kalıcı kazanamazsın youtube zaten normalde de kontrol etmekte zaten senin kazandığın paradan youtube bir kesinti yapıyor düzenli olarak ama para kazanmayı etkinleştirdiğinizde youtube sizi denetliyor ve telif yediğinizde o telif yediğiniz videodan para kazanamazsınız bunun dışında bir engel olmaz

Hocam telif hakkı hak talebi geliyordu. 2-3 kere geliyordu bir günde ama bir kapanma vs. olmadı hala duruyor. Gerekirse en başta iyice uğraşırım tek seferde hallederim. Peki rakamla belirtmek gerekirse kaç izlenmelere ulaşmayı hedeflemeliyim? İyi kazançlar için?

Hocam ilk başlarda az kazansam da olur dersen 5 bin kadar olmalı eğer çok para kazanayım diyorsan 10-15 binin üzerinde olsun ne olursa olsun diyebilirim

Hocam tek tek cevapladınız üstüne takipte etmişsiniz teşekkür ederim Allah razı olsun

Hocam tek tek cevapladınız üstüne takipte etmişsiniz teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne demek iki cümle yazdık ne yaptık sanki.

Hesabımda son attığım konu ile ilgili bir bilginiz varsa oradan sizde bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…