bos_kanal Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Seagate marka laptop HDD'sini masaüstüne taktım, diski tanıtmaya çalıştığımda "bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi" hatası aldım. Çözümü nedir acaba?
Arkadaşlar Seagate marka laptop HDD'sini masaüstüne taktım, diski tanıtmaya çalıştığımda "bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi" hatası aldım. Çözümü nedir acaba?
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Ocak 2021 #2 Bağlantıları kontrol edin. Sürücü harfini değiştirmeyi deneyin. Aygıt sürücüsünü güncelleyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #3 Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bos_kanal Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 teresamendoza dedi: Bağlantıları kontrol edin. Sürücü harfini değiştirmeyi deneyin. Aygıt sürücüsünü güncel Genişletmek için tıkla... bağlantılarımı kontrol ettim aygıt sürücüsü güncel sürücü harfi atayamıyorum çünkü bu aşağıdaki hatayı veriyor Recep Baltaş dedi: Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... direkt dediğniz gibi bağlantı yaptım zaten ama sorun dediğim gibi Son düzenleme: 17 Ocak 2021
teresamendoza dedi: Bağlantıları kontrol edin. Sürücü harfini değiştirmeyi deneyin. Aygıt sürücüsünü güncel Genişletmek için tıkla... bağlantılarımı kontrol ettim aygıt sürücüsü güncel sürücü harfi atayamıyorum çünkü bu aşağıdaki hatayı veriyor Recep Baltaş dedi: Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... direkt dediğniz gibi bağlantı yaptım zaten ama sorun dediğim gibi
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Ocak 2021 #5 IDE denetleyicilerin güncel mi?
bos_kanal Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 teresamendoza dedi: IDE denetleyicilerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet onların hepsi güncel
teresamendoza dedi: IDE denetleyicilerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet onların hepsi güncel
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Ocak 2021 #7 Benim bildiğim başka yazılımsal çözüm kalmadı. @Recep Baltaş yardımcı olacaktır.
bos_kanal Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #8 teresamendoza dedi: Benim bildiğim başka yazılımsal çözüm kalmadı. @Recep Baltaş yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler @Recep Baltaş hocam yardımlarınızı bekliyorum
teresamendoza dedi: Benim bildiğim başka yazılımsal çözüm kalmadı. @Recep Baltaş yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler @Recep Baltaş hocam yardımlarınızı bekliyorum
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #9 Recep Baltaş dedi: Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... abim sana minidump dosyalarımı atabilir miyim bilgisiyarım mavi ekran verdi
Recep Baltaş dedi: Eğer elinizde bir masaüstü varsa doğrudan disk olarak SATA portundan PC'ye takınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... abim sana minidump dosyalarımı atabilir miyim bilgisiyarım mavi ekran verdi
bos_kanal Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #10 yardımcı olabilecek yok mu