Sezon finalinden önceki son bölümle ilgili kafama takılan bazı şeyler oldu.
Bu aralar çok dalgınım. O yüzden çok mühim birkaç önemli sorum daha vardı. Unuttum.
Bir de şunu söyleyeyim.
Bir de şunu ekleyeyim.
- Arya'ya yüzsüzlük gücünü kazandıran adam hiçbir zaman çanta taşımıyordu. Ne tutsakken, ne de özgürken. Neden Arya'da çanta var?
- Jon Snow'un Uncle Benjen şeklinde seslendiği adam yıllarca duvarın ötesinde yaşadı. Sırf Jon'u kurtardı diye hemen arkasından bir grup ölü tarafından yere devrilmesi, ölüm tehlikesi yaşamaya başlamış gibi gösterilmesi abartı değil mi?
Bu aralar çok dalgınım. O yüzden çok mühim birkaç önemli sorum daha vardı. Unuttum.
Bir de şunu söyleyeyim.
Bu Baelor Sept'ini havaya uçuran o kimyasal madde eğer arbaletlere veya mancınıklara yerleştirilebilirse Ak Ejderha belki devrilebilir. Tabii Lannister'lar müttefik olursa.
Bir de şunu ekleyeyim.
Jon Snow ve adamları ilk defa bu kadar kötü bir düşman misafirperverliği gördüler.
Hatırlarsanız yabanilerle olan savaşta Jon esir alınıp Mance Rayder'ın huzuruna çıkarılmıştı.
Bu kez hiçbir şekilde Ak Liderler Snow ve adamlarını takmadı. Hususan Snow ile bir kere dahi diyalog kurmadılar.
Bu muhtemelen kendini seçilmiş hisseden Jon'u biraz şaşırtmıştır.
Zaten seçilmiş biri. Fakat yine de şaşırmıştır. 
Şahsen ben Jon'un adına mors oldum yani.
Bari boğulduğu buz deresinden çıktığında biri gelip konuşur diyordum. Yine olmadı.
Hatırlarsanız yabanilerle olan savaşta Jon esir alınıp Mance Rayder'ın huzuruna çıkarılmıştı.
Bu kez hiçbir şekilde Ak Liderler Snow ve adamlarını takmadı. Hususan Snow ile bir kere dahi diyalog kurmadılar.
Bu muhtemelen kendini seçilmiş hisseden Jon'u biraz şaşırtmıştır.
Şahsen ben Jon'un adına mors oldum yani.
Bari boğulduğu buz deresinden çıktığında biri gelip konuşur diyordum. Yine olmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: