Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 31 Ekim 2021 #11 Bir günde trigonometri mi? İşte bunu sevdim.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #12 Vito S dedi: Bir günde trigonometri mi? İşte bunu sevdim. Genişletmek için tıkla... İzle ve gör
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #13 Vio dedi: O zaman tabanları yağla perisic! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam siz FIFA kasmaya devam edin gönlünüzü ferah tutun üzmeyin kendinizi en kötü sanayide iş kurarız hem müşterimizde olur.
Vio dedi: O zaman tabanları yağla perisic! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam siz FIFA kasmaya devam edin gönlünüzü ferah tutun üzmeyin kendinizi en kötü sanayide iş kurarız hem müşterimizde olur.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #14 Vio dedi: 11. sınıfım. Yarın bu iki derse sınav var ve bilgim 0. Sizce Tonguç'la falan başlayayım mı? Çok mu geç? Genişletmek için tıkla... Sabahla kardeşim ne duruyorsun hala delirtecekler ya.
Vio dedi: 11. sınıfım. Yarın bu iki derse sınav var ve bilgim 0. Sizce Tonguç'la falan başlayayım mı? Çok mu geç? Genişletmek için tıkla... Sabahla kardeşim ne duruyorsun hala delirtecekler ya.
elvedasosyal Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 31 Ekim 2021 #15 Vio dedi: Off ne bu trigonometri. Aşırı sinir konu. Genişletmek için tıkla... İlk konuları oldukça basit aslında, olay Sinüs, Kosinüs, Tanjant vs. girince biraz karışıyor.
Vio dedi: Off ne bu trigonometri. Aşırı sinir konu. Genişletmek için tıkla... İlk konuları oldukça basit aslında, olay Sinüs, Kosinüs, Tanjant vs. girince biraz karışıyor.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #16 Fizikte hiçbir şey yazmadan verdik kağıtları. Matematik 5-10 bir şeyler bekliyorum ama 512 bulduğum sonucu herkes 360 bulmuş. Hadi hayırlısı.
Fizikte hiçbir şey yazmadan verdik kağıtları. Matematik 5-10 bir şeyler bekliyorum ama 512 bulduğum sonucu herkes 360 bulmuş. Hadi hayırlısı.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 24 Aralık 2021 #17 Sayısal dersler bir günde çalışılabilecek ders değiller. Günlük çalışma gerektiriyor, sınavda ne yaptın bilemiyorum ancak deneyimlediğini düşünüyorum. Sayısal derslere günü gününe çalışın.
Sayısal dersler bir günde çalışılabilecek ders değiller. Günlük çalışma gerektiriyor, sınavda ne yaptın bilemiyorum ancak deneyimlediğini düşünüyorum. Sayısal derslere günü gününe çalışın.