Çözüldü Bir Gmail'i başka Gmail'e aktarma var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam. Benim 1 adet mailim var ve her şeyim onda. Onda ki mesela YouTube videolarım, Google fotoğraflarda ki 70GB fotoğraflarım, Drive dosyalarım gibi şeyleri yeni açtığım bir Mail'e aktarabilir miyim acaba?

Çözüm
Yani şuan da 2 tane gmail var. Birisi yeni açılmış boş. Diğeri ise dolu. Drive'ı aktardım diyelim Youtube videosunu aktarma şansım var mı? Fotoğraflar uygulamasında ki fotoğrafları vs?
Siz direkt olarak hesabı aktarmak istiyorsunuz ama öyle bir seçenek yok. YouTube ve Fotoğraflar aktarılabilen bir uygulama değil. Drive sahipliğini değiştirebildiğiniz için aktarılabiliyor ancak bu durum diğerleri için geçerli değil maalesef.
Yani şuan da 2 tane gmail var. Birisi yeni açılmış boş. Diğeri ise dolu. Drive'ı aktardım diyelim Youtube videosunu aktarma şansım var mı? Fotoğraflar uygulamasında ki fotoğrafları vs?
Siz direkt olarak hesabı aktarmak istiyorsunuz ama öyle bir seçenek yok. YouTube ve Fotoğraflar aktarılabilen bir uygulama değil. Drive sahipliğini değiştirebildiğiniz için aktarılabiliyor ancak bu durum diğerleri için geçerli değil maalesef.

Çözüm
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı