Selam. Benim 1 adet mailim var ve her şeyim onda. Onda ki mesela YouTube videolarım, Google fotoğraflarda ki 70GB fotoğraflarım, Drive dosyalarım gibi şeyleri yeni açtığım bir Mail'e aktarabilir miyim acaba?
Siz direkt olarak hesabı aktarmak istiyorsunuz ama öyle bir seçenek yok. YouTube ve Fotoğraflar aktarılabilen bir uygulama değil. Drive sahipliğini değiştirebildiğiniz için aktarılabiliyor ancak bu durum diğerleri için geçerli değil maalesef.Yani şuan da 2 tane gmail var. Birisi yeni açılmış boş. Diğeri ise dolu. Drive'ı aktardım diyelim Youtube videosunu aktarma şansım var mı? Fotoğraflar uygulamasında ki fotoğrafları vs?
Yani şuan da 2 tane gmail var. Birisi yeni açılmış boş. Diğeri ise dolu. Drive'ı aktardım diyelim Youtube videosunu aktarma şansım var mı? Fotoğraflar uygulamasında ki fotoğrafları vs?Tahminimce bundan bahsediyorsunuz:
Drive dosyalarını yönetici olarak yeni bir sahibe aktarma
Siz direkt olarak hesabı aktarmak istiyorsunuz ama öyle bir seçenek yok. YouTube ve Fotoğraflar aktarılabilen bir uygulama değil. Drive sahipliğini değiştirebildiğiniz için aktarılabiliyor ancak bu durum diğerleri için geçerli değil maalesef.Yani şuan da 2 tane gmail var. Birisi yeni açılmış boş. Diğeri ise dolu. Drive'ı aktardım diyelim Youtube videosunu aktarma şansım var mı? Fotoğraflar uygulamasında ki fotoğrafları vs?
Teşekkürler.Siz direkt olarak hesabı aktarmak istiyorsunuz ama öyle bir seçenek yok. YouTube ve Fotoğraflar aktarılabilen bir uygulama değil. Drive sahipliğini değiştirebildiğiniz için aktarılabiliyor ancak bu durum diğerleri için geçerli değil maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.