Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #21 Ya Arch ya tabansız.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 23 Aralık 2021 #22 MrSecurity dedi: Çok hata vermesin. Aynı LPG'li araba gibi olsun RAM'ı koklasın yeter. Kısacası LPG'li corolla gibi olsun. Genişletmek için tıkla... Corolla, mükemmel tanım.
MrSecurity dedi: Çok hata vermesin. Aynı LPG'li araba gibi olsun RAM'ı koklasın yeter. Kısacası LPG'li corolla gibi olsun. Genişletmek için tıkla... Corolla, mükemmel tanım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Aralık 2021 #23 433815 dedi: Bir C kutuphanesi, her distronun gelistirebilecegi kolay bir proje degil. Ayrica C kutuphaneleri birbiri ile uyumlu olmazsa her paketin farkli distrolar için derlenmesi gerekir. Evet, fakat GKISS diye bir forku var glibc kullanan. Genişletmek için tıkla... Vay be, denenir
433815 dedi: Bir C kutuphanesi, her distronun gelistirebilecegi kolay bir proje degil. Ayrica C kutuphaneleri birbiri ile uyumlu olmazsa her paketin farkli distrolar için derlenmesi gerekir. Evet, fakat GKISS diye bir forku var glibc kullanan. Genişletmek için tıkla... Vay be, denenir
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 23 Aralık 2021 #24 FDE kurulumu desteklemesi bence.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 23 Aralık 2021 #25 Linuxginar dedi: Vay be, denenir Genişletmek için tıkla... Denedim, fakat qutebrowser olmadigindan ve dogru duzgun calistiramadigimdan biraktim.
Linuxginar dedi: Vay be, denenir Genişletmek için tıkla... Denedim, fakat qutebrowser olmadigindan ve dogru duzgun calistiramadigimdan biraktim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Aralık 2021 #26 SystemD kullanması Ofis programlarının önyüklü olması Varsayılan DE'sinin GNOME olması Snap kullanması Yüklemeye çalıştığım uygulamaların bana sormadan snap versiyonunu yüklemesi Amazon'a ait telemetri barındırması Wayland kullanması
SystemD kullanması Ofis programlarının önyüklü olması Varsayılan DE'sinin GNOME olması Snap kullanması Yüklemeye çalıştığım uygulamaların bana sormadan snap versiyonunu yüklemesi Amazon'a ait telemetri barındırması Wayland kullanması
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 23 Aralık 2021 #27 CLI kurulumu olması. Çok farklı ve hoşuma giden bir hissiyat veriyor.
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 23 Aralık 2021 #28 acv dedi: SystemD kullanması Ofis programlarının önyüklü olması Varsayılan DE'sinin GNOME olması Snap kullanması Yüklemeye çalıştığım uygulamaların bana sormadan snap versiyonunu yüklemesi Amazon'a ait telemetri barındırması Wayland kullanması Genişletmek için tıkla... Hocam gomdunuz mu ovdunuz mu anlamadim. Telemetri olayi eskide kalmadi mi ya.
acv dedi: SystemD kullanması Ofis programlarının önyüklü olması Varsayılan DE'sinin GNOME olması Snap kullanması Yüklemeye çalıştığım uygulamaların bana sormadan snap versiyonunu yüklemesi Amazon'a ait telemetri barındırması Wayland kullanması Genişletmek için tıkla... Hocam gomdunuz mu ovdunuz mu anlamadim. Telemetri olayi eskide kalmadi mi ya.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Aralık 2021 #29 Büyük ve stabil depoya sahip olması yeterli benim için.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Aralık 2021 #30 433815 dedi: Denedim, fakat qutebrowser olmadigindan ve dogru duzgun calistiramadigimdan biraktim. Genişletmek için tıkla... QtWebEngine ve Nodejs derleyesim gelmiyor, 15 tatilde bir Void gecesim var benim de
433815 dedi: Denedim, fakat qutebrowser olmadigindan ve dogru duzgun calistiramadigimdan biraktim. Genişletmek için tıkla... QtWebEngine ve Nodejs derleyesim gelmiyor, 15 tatilde bir Void gecesim var benim de