Bir güne biyoloji sığmıyor

• Konuyu başlatan 264523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.050

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Çok fazla eksik dersim var. Geometri, fizik, kimya çalışayım derken hep biyoloji eksik kalıyor ve yapamıyorum. Millet TYT biyolojiyi bitirdi ben hale canlıların yapısını falan çalışıyorum. Diğer derslerden pek vakit ayıramıyorum biyolojiye ve biyoloji acayip zor geliyor. Daha AYT biyoloji de var yani, nasıl bir strateji izlersem biyoloji hallolur?

Çok fazla eksik dersim var. Geometri, fizik, kimya çalışayım derken hep biyoloji eksik kalıyor ve yapamıyorum. Millet TYT biyolojiyi bitirdi ben hale canlıların yapısını falan çalışıyorum. Diğer derslerden pek vakit ayıramıyorum biyolojiye ve biyoloji acayip zor geliyor. Daha AYT biyoloji de var yani, nasıl bir strateji izlersem biyoloji hallolur?
Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

Hocam belki güleceksiniz ama Tonguç izle youtubedan, 2 sene önce sadece tonguc izleyip ayt bio 11 doğru yapmistim.. gerekli yerleri vurgulayarak sıkmadan anlatiyolar. Vakit yetmiyor diyorsan öylesi daha mantıklı olur. Benim favorim 3-6 saatlik olan tyt-ayt son tekrar videoları..

Planlama yapamıyorsan genel olarak kritik eksiklerinin varsa senin daha çok zamana ve çalışmaya ihtiyacın var o zaman.

Sistem sana 4 senenin müfredatını, birkaç soruya sığdırmaya çalışıyor. Tekrar tekrar tekrar ve zamanı iyi kullanma.

Başarılar kolay gelsin

Hedefin nedir? Biyoloji aslında biraz ezber ders, oturup konu konu çalışmaktan başka yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı