Bir haftadır kullanılmayan bilgisayar sürekli donuyor

Spino

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım normalde donmuyordu. 1 haftadır evde değildim geldim açtım. Windows'un arayüzünde bile sürekli donuyor 3 saniye sonra tepki veriyor. Ekran kartım RTX 3060 Ti, işlemcim R5 5600, 2 SSD var biri MLD 500 GB M.2 SSD digeri ise Neo Forza 480 GB SSD. Windows 480 olana kurulu. İşletim sistemim Win11. ne yapabilirim? Gorev yöneticisinde birden %100 olan islemci veya RAM vesaire göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarım normalde donmuyordu. 1 haftadır evde değildim geldim açtım. Windows'un arayüzünde bile sürekli donuyor 3 saniye sonra tepki veriyor. Ekran kartım RTX 3060 Ti, işlemcim R5 5600, 2 SSD var biri MLD 500 GB M.2 SSD digeri ise Neo Forza 480 GB SSD. Windows 480 olana kurulu. İşletim sistemim Win11. ne yapabilirim? Gorev yöneticisinde birden %100 olan islemci veya RAM vesaire göremedim.
format atabilirsiniz hocam

Hocam önemli şeyleri yedekleyip formatlayın.Tertemiz olur.

Yok kimse yoktu evde.

Diğer arkadaşların dediği gibi mümkünse yedeklerinizi alıp temiz bir format atın. Eğer sorununuz çözülmezse farklı yöntemlere bakabiliriz. Mesela PC'nizi sürekli fişe takılı bıraktıysanız belki elektrik kesintisi ya da voltaj ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Bu durumda bir ihtimal bir parçanıza zarar vermiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00