Çözüldü Bir HDD'de iki Windows var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mltcsvr

Decapat
Anakart
X550JK Anakart
Hard diskim ikiye bölünmüş durumda ve ikisinde de Windows ve program files klasörleri var. İnternette diski bölmenin hızı düşürdüğü yazıyordu bu diskleri bilgisayarıma zarar vermeden nasıl bölerim? Aktif olarak uygulamalarımı kurduğum disk C: Diski.

1682718058468.png

1682718082632.png

1682718178999.png

Çözüm
Hard diskim ikiye bölünmüş durumda ve ikisinde de Windows ve program files klasörleri var. İnternette diski bölmenin hızı düşürdüğü yazıyordu bu diskleri bilgisayarıma zarar vermeden nasıl bölerim? Aktif olarak uygulamalarımı kurduğum disk C: Diski.

Eki Görüntüle 1758704

Eki Görüntüle 1758705

Eki Görüntüle 1758717
Diskleri geriye toplamak istiyorsanız, format diski oluşturun. Windows kurulum kısmında tüm diskleri silin. Son kalan ayrılmamış alan yazan kısma Windows kurun.
Evet format ile çözmem gerekiyor. Çünkû bilgisayarım artık hiç açılmıyor. Youtube da disk genişletmeyi yapan bir uygulama buldum yorumlarda herkes övmüş. Yaptım yeniden başlattım artık pc hddyi görmüyor bios ekranında takılı kaldım. Bir flash bellek satın alıp iso dosyası kurup halletmeye çalışacağım artık. En kötü ihtimalle bilgisiyarcıya veririm.

Anladım hocam teşekkürler
Siz işe yanlış girmişsiniz. 3.parti programlar Windows'u silebiliyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı