K Kanot Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker/subay (kho süreci '3') 30 Ekim 2022 #21 Arkham Kn1ght dedi: Harp Okulları için yaş sınırı 21, eğer okulda değilsen artık giremezsin. Profilinde 22 yaşında olduğun yazıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... okuldayım dostum :> 3. sınıfım // piyade
Arkham Kn1ght dedi: Harp Okulları için yaş sınırı 21, eğer okulda değilsen artık giremezsin. Profilinde 22 yaşında olduğun yazıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... okuldayım dostum :> 3. sınıfım // piyade
zK_KoTa Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #22 borisyeisar dedi: Yeterlilik sonrası ne yapmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hobi olarak öğrenmeye başladım. Sonra düşününce en azından elimde bir belge olmasını istediğim için katılmaya karar verdim. (Temmuz'da yapılacak olan sınava katılmayı düşünüyorum. O zamana kadar N4 olmaya çalışacağım.)
borisyeisar dedi: Yeterlilik sonrası ne yapmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hobi olarak öğrenmeye başladım. Sonra düşününce en azından elimde bir belge olmasını istediğim için katılmaya karar verdim. (Temmuz'da yapılacak olan sınava katılmayı düşünüyorum. O zamana kadar N4 olmaya çalışacağım.)
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 30 Ekim 2022 #23 DocPill dedi: Proje kulüplerine destek çok fazlaymış İTÜ'de zaten, eğer kazanabilirsem direkt katılırım onlardan birine, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... SAVTEK çok kalabalık ve bayağı destek alıyor okulda da. Sizin de alanla ilgili olacağından katılıp yükselin kulüpte.
DocPill dedi: Proje kulüplerine destek çok fazlaymış İTÜ'de zaten, eğer kazanabilirsem direkt katılırım onlardan birine, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... SAVTEK çok kalabalık ve bayağı destek alıyor okulda da. Sizin de alanla ilgili olacağından katılıp yükselin kulüpte.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 30 Ekim 2022 #24 Şimdilik üniversite. Sonrasında işten eve evden işe huzurlu bir hayat. İmkansız gibi ama neyse.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Ekim 2022 #25 LGSden iyi bir puan alıp Fen Lisesine gitmek .
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 30 Ekim 2022 #26 Kaliteli Türk mallarını (tekstil vb.) yurtdışına ihraç edip oralarda distribütörlüğünü üstlenmek.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 30 Ekim 2022 #27 neqetria dedi: LGSden iyi bir puan alıp Fen Lisesine gitmek . Genişletmek için tıkla... Belli bir okul hedefiniz var mı?
neqetria dedi: LGSden iyi bir puan alıp Fen Lisesine gitmek . Genişletmek için tıkla... Belli bir okul hedefiniz var mı?
Arkham Kn1ght Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.301 Makaleler 23 Çözümler 20 30 Ekim 2022 #28 Kanot dedi: okuldayım dostum :> 3. sınıfım // piyade Genişletmek için tıkla... Vay, Kolaylıklar dilerim. Bir zamanlar ben de oradaydım 3. sınıf temel komando senesi
Kanot dedi: okuldayım dostum :> 3. sınıfım // piyade Genişletmek için tıkla... Vay, Kolaylıklar dilerim. Bir zamanlar ben de oradaydım 3. sınıf temel komando senesi
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Ekim 2022 #29 borisyeisar dedi: Belli bir okul hedefiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaşadığım şehirde bir tane Fen lisesi var zaten geçen sene 450 puanla kapattı ve kolaydı geçen seneki LGS.
borisyeisar dedi: Belli bir okul hedefiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaşadığım şehirde bir tane Fen lisesi var zaten geçen sene 450 puanla kapattı ve kolaydı geçen seneki LGS.
K Kanot Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker/subay (kho süreci '3') 30 Ekim 2022 #30 Arkham Kn1ght dedi: Vay, Kolaylıklar dilerim. Bir zamanlar ben de oradaydım 3. sınıf temel komando senesi Genişletmek için tıkla... ooo komutanım ne durumdasınız şuanda (harbiden bu sene harp eğitimi alıyoruz)
Arkham Kn1ght dedi: Vay, Kolaylıklar dilerim. Bir zamanlar ben de oradaydım 3. sınıf temel komando senesi Genişletmek için tıkla... ooo komutanım ne durumdasınız şuanda (harbiden bu sene harp eğitimi alıyoruz)