ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #11 334457 dedi: Merhaba, abim üniversite okuyor başka şehirde ancak Steam hesabından ben GTA 4 oynayacağım. O örneğin CS oynarken ben GTA 4 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aile hesabı diye bir şey vardı. Ayrıca offline modda sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
334457 dedi: Merhaba, abim üniversite okuyor başka şehirde ancak Steam hesabından ben GTA 4 oynayacağım. O örneğin CS oynarken ben GTA 4 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aile hesabı diye bir şey vardı. Ayrıca offline modda sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #12 334457 dedi: Merhaba, abim üniversite okuyor başka şehirde ancak Steam hesabından ben GTA 4 oynayacağım. O örneğin CS oynarken ben GTA 4 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İlk sen GTA 4'ü açar offline moda alırsın ardından abin girer istediğini oynar.
334457 dedi: Merhaba, abim üniversite okuyor başka şehirde ancak Steam hesabından ben GTA 4 oynayacağım. O örneğin CS oynarken ben GTA 4 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İlk sen GTA 4'ü açar offline moda alırsın ardından abin girer istediğini oynar.
3 334457 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #13 Neofixx dedi: İlk sen GTA 4'ü açar offline moda alırsın ardından abin girer istediğini oynar. Genişletmek için tıkla... Sağol dostum deniyorum şimdi.
Neofixx dedi: İlk sen GTA 4'ü açar offline moda alırsın ardından abin girer istediğini oynar. Genişletmek için tıkla... Sağol dostum deniyorum şimdi.