OCG24 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 156 9 Ekim 2024 #1 Benim bir Epic Games hesabım var onu arkadaşıma verdim o Detroit diye bir oyun oynuyor ben de farklı bir oyun oynasam Epic Games ban atar mı hesaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Benim bir Epic Games hesabım var onu arkadaşıma verdim o Detroit diye bir oyun oynuyor ben de farklı bir oyun oynasam Epic Games ban atar mı hesaba?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Ekim 2024 #2 Farklı bilgisayarlarda oturum açmak sıkıntı olmaz fakat aynı anda oyuna girebilir misiniz emin değilim.
Farklı bilgisayarlarda oturum açmak sıkıntı olmaz fakat aynı anda oyuna girebilir misiniz emin değilim.
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 619 9 Ekim 2024 #3 Rockstar oyunlarına aynı anda girilmiyor diğerlerini bilmiyorum ama online giremezsiniz. En kötü biriniz cevrimdışı oynar.
Rockstar oyunlarına aynı anda girilmiyor diğerlerini bilmiyorum ama online giremezsiniz. En kötü biriniz cevrimdışı oynar.