Çözüldü Bir hesaptan alınan oyun başka bir hesapta oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yek233

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Steam'de bir hesaptan aldığım oyun başka bir hesapta gözükür mü merak ediyorum. Örneğin X hesabında A oyunu mevcut, bir de içerisinde oyun olmayan Y hesabı mevcut. X hesabındaki A oyunu bilgisayara indirildiği zaman, tekrar Y hesabına geçildiğinde A oyununu oynamamızı engeller mi?

Engeller eğer oyun ücretli ise.

Eğer oyun destekliyorsa aile paylaşımı ile oynayabilirsiniz.

Aile paylaşımı aktifse engellemez, ama kütüphaneden değil X hesabının kütüphanesinden oyunu ödünç alarak.

Hocam atıyorum 2 hesap var, 1 hesapta RDR2 aldın diğer hesaba baktın orada da duruyor. Bu kesinlikle olabilir aile paylaşımı aktifse sorun olmaz. Ödünç aldan oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam atıyorum 2 hesap var 1 hesapta RDR2 aldın diğer hesaba baktın orada da duruyor bu kesinlikle olabilir aile paylaşımı aktifse sorun olmaz ödünç aldan oynayabilirsiniz.

RDR 2 aile paylasimi ile oynanmiyor.

Aile paylasimi ile oynayabilirsin fakat aile paylasimi yok ise Steam hesabını degistirmeni istiyor aksi takdirde oyunu oynayamiyorsun.

Hangisi doğru anlayamadım. Aile paylaşımı açtığım zaman oynamam mümkün mü, yoksa değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…