Bir hikayenizi anlatın

AutumnPlanet

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İstediğiniz her hikayeyi paylaşabilirsiniz fakat tek şart o olayı sizin yaşamanız lazım.

Salı günü matematik hocamız ile derste bursluluk konusu açılmıştı, ben bursluluğu kazanmıştım. Bir arkadaşım şakasına benim için "camdan ona kopya verdim" diyordu. Bizde bunu maskaraya çevirmiştik, onu diyen arkadaşım ve ben. O şakayı hocaya demiştik. Hoca da inandı, bana "senden hiç böyle bir şey beklemezdim" dedi. Biz hocaya şaka deyince bayağı gülmüştük, bu kadar.

İstediğiniz her hikayeyi paylaşabilirsiniz fakat tek şart o olayı sizin yaşamanız lazım.
2 sene önce bu zamanlarda 2. dönem sınavlarımız vardı. Ben de çalışmak istemedim, kopya çekmeyi tercih ettim. Hocanın kesin sorar dediği yerleri ufak ufak kağıtlara yazıp montumun cebine koydum. Sınav'a girdik baktım sorular hep kopyasını hazırladığım yerlerden çıkmış ve farkında olmadan yazdıklarımın hepsini ezberlemişim. Kopya çekmeme gerek kalmadı en düşük notum da 70 gelmişti.

Yalan olduğunu umuyorum inşallah yalandır.

Yok hocam ciddi ciddi yaşadım. 8.sınıftaydık okul sonrası 1 saat ek kurs oluyordu bizde ona kalıyorduk. Okulun mescidi kütüphanenin arkasında yani içerde kim var kim yok göremiyorsunuz. Bir arkadaşım vardı siz gidin ben namaz kılacağım dedi o içeri girdi baktım ki kapının üstünde.
anahtar var. Hemen kitleyip şaka yapmalıyım dedim. İçerdede fen hocamız varmış nereden bileyim. İşin ilginç tarafı kitlediğimi ben tamemen unutmuştum ve 1 saat sonra aklıma geldi.

Disiplinlik oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…