Allah rahmet eylesin.Gayet normal ama bazı insanlar kaldıramayabilir.
Eki Görüntüle 2544361
Ah be ne izlerdik sevgili Cem çok iyi bir içerik üreticiydiGayet normal ama bazı insanlar kaldıramayabilir.
Eki Görüntüle 2544361
İşin içinde bu da var ama bu insanoğlu belli yerden sonra bunalabilir içindeki de bir sabır özellikle değerlerine de saldırı varsa belli bir yerden sonra dayanamaması normalArkadaşlar eğer içerik üreticisi iseniz kötü yorumlara özellikle eleştiri yorumlarına alışmalısınız. Yok öyle silme zırlama ağlama. Eleştiri kaldıramayan içerik üreticilerinden bıktım!
Ya hakaret tamam kaldırılır silinir de yani düz eleştiride silinmemeli bence. Ben bir kıza yorum attım,video din ile alakalıydı. Kızda adam akıllı cevap vereceğine gitti toplulukta şunu lincleyin zart zurt diye zırladı. Kızın kendisine bile değil inancı hakaret olmadan eleştirmiştim sadece. Valla herkes içerik üreticisi olmamalı,Özellikle eleştiri kaldıramayanlar.Ah be ne izlerdik sevgili Cem çok iyi bir içerik üreticiydi
İşin içinde bu da var ama bu insanoğlu belli yerden sonra bunalabilir içindeki de bir sabır özellikle değerlerine de saldırı varsa belli bir yerden sonra dayanamaması normal
Oranın insanı değilmiş şimdi çaktım olayı kızlar haklıdır başınıza iş almayın hocam dışarıda tartışın çığlık atıp iftira ile kendini üste çıkartabilir bana böyle şöyle yaptı diye toplum da bir anlık duygularla eyleme geçiyor haliyle yanlış anlaşılma kaçınılmaz çokta muhatap olmamak lazım yüz yüze olsanız sizin için de kötü şeyler olabilirdi anlamıyorsa boş verinYa hakaret tamam kaldırılır silinir de yani düz eleştiride silinmemeli bence. Ben bir kıza yorum attım,video din ile alakalıydı. Kızda adam akıllı cevap vereceğine gitti toplulukta şunu lincleyin zart zurt diye zırladı. Kızın kendisine bile değil inancı hakaret olmadan eleştirmiştim sadece. Valla herkes içerik üreticisi olmamalı,Özellikle eleştiri kaldıramayanlar.
Bir iki sitem etsin otomatik bunlar haklı görünüyor bazıları da bunu çok iyi kullanıyor hiç uzatmaya değmezYa hakaret tamam kaldırılır silinir de yani düz eleştiride silinmemeli bence. Ben bir kıza yorum attım,video din ile alakalıydı. Kızda adam akıllı cevap vereceğine gitti toplulukta şunu lincleyin zart zurt diye zırladı. Kızın kendisine bile değil inancı hakaret olmadan eleştirmiştim sadece. Valla herkes içerik üreticisi olmamalı,Özellikle eleştiri kaldıramayanlar.
Valla yorum hakkım varsa ve bunu engelliyorsa ben o kıza ana baba falan..Oranın insanı değilmiş şimdi çaktım olayı kızlar haklıdır başınıza iş almayın hocam dışarıda tartışın çığlık atıp iftira ile kendini üste çıkartabilir bana böyle şöyle yaptı diye toplum da bir anlık duygularla eyleme geçiyor haliyle yanlış anlaşılma kaçınılmaz çokta muhatap olmamak lazım yüz yüze olsanız sizin için de kötü şeyler olabilirdi anlamıyorsa boş verin
Bir iki sitem etsin otomatik bunlar haklı görünüyor bazıları da bunu çok iyi kullanıyor hiç uzatmaya değmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.