Bir İkinci El Ekran Kartı Hikayesi

MbaBey

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hikayemiz görseldedir ve çok kısadır.
İbret almak isteyenler için nice dersler vardır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bence de öyle. Piyasa o halde ki ekran kartı almaktan vazgeçtim. APU APU takılacağım valla.

Doğru demiş. Kartın ederinin çok üstünde satıyorlar. Bunun sebebi alıcıların yüksek fiyattan alması. Kartı alabildiniz mi 550 TL'ye ?

Doğru demiş. Kartın ederinin çok üstünde satıyorlar. Bunun sebebi alıcıların yüksek fiyattan alması. Kartı alabildiniz mi 550 TL'ye ?

Yok vazgeçtim genel anlamda ikinci el ekran kartı almaktan.

Tam ben bilgisayar toplayacağım dolar artar. Tam ekran kartı alacağım piyasa alt üst olur. Biri beni okusun üflesin yardım edin bana.

Dürüst satıcı. Doğru diyor piyasa böyle.

Daha GTX 750 Ti için 600 TL ilan açan ben ederi 300 TL deyince "Haklısın ancak piyasanın ....." diyenler de var. Adamı dürüstlüğünden dolayı tebrik edip, bayramını kutlayıp ayrıldım konuşmadan.

3 gündür ikinci el siteleri baştan aşşağıya taradım. Mevcut durum bu. Düzelecek gibi de değil.
Sıfır mı alacaksınız ? İsabetli bir karar olmuş aslında. Peki ne alacaksınız ? Aklınızda herhangi bir ekran kartı var mı ?

APU APU takılmayı düşünüyorum şuan. Sanırım bir sonraki işlemcimi de APU olarak alıp, ekran kartsız oyun keyfinin doruklarına çıkıcam.

Hoş o doruk anca GT 1030'un performansı kadar olacak ya. Neyse. Piyasa böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…