Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oluyor, Android 9 olan işletim sistemini Android 13 işletim sistemine yükseltiyorsun.
Ve kurulabilen tek şey Android değil. Linux ve Windows'ta kurulabiliyor.

Olmuyor. İşletim sistemin Android kalıyor sadece sürüm yükselmiş oluyor.
Linux konusunda laf etmem Linux portlaması kolay ama Windows ve armv7 beni güldürüyorsun.

Yazdığımı anlamıyor musun ? Yaptığın şey yükseltmek-güncellemek oluyor. Dediğim gibi Windows ve Linux kurmak eğlencelik olay.
İşletim sistemi değişerek Android sürümü yükseliyor. LineageOS var MIUI var mesela.
Linux Mint kurulu bilgisayara Ubuntu kurunca işletim sistemi değişmemiş mi oluyor? İkiside Linux tabanlı. windows kurmak eğlencelik olabilir ama Linux değil. Dailydrive olarak kullanılabilir.

İşletim sistemi değişikliğinin değiştirildiğini bende biliyorum. Android 9'dan 13'e yükseltmek değişiklik olmuyor. Asıl anlama sorunu sizde.
Oluyor. İşletim sistemini değiştirerek Android sürümü yükseltiliyor.

Androidden Androide mi geçiş yapıyorsunuz?

1. İşletim sistemi kelimesini daha bilmiyorsunuz.
2. Bir telefona tamam Windows veya Linux kurdun kardeşim tamam en hacker sensin o işletim sistemiyle ne yapabileceğini çok merak ediyorum.
Yahu ne alaka
İşletim sistemi ne anlatın bakalım.
Android ve IOS ne yapacaksa onu yapacağım.

Androidden Androide mi geçiş yapıyorsunuz?
Hayır, MIUI'den LineageOS'e geçiş yapıyorum. İkisi android tabanlı farklı işletim sistemleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…