Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçma sapan konular açarak iki tarafı birbirine düşürüp, insanlara bu şekil konuşamazsın.
Behzat saçma sapan bir konu değil saygını takın. Sebeplerini sordum ben sadece. Onların birbirine düşesi varmış. Bu arada konu içerisinde farklı bir konudan bahsediyorlar?

iOS kullanıcıya çok üstün bir şey gibi geliyor çünkü piyasada bir benzeri yok.
Android ise kullanıcıya çok sıradan bir işletim sistemi gibi geliyor çünkü çok fazla türü var.

iOS emülatörleri şu anda yok çünkü Apple yüksek bir güvenlik ile piyasadaki yalnızlığını devam ettirmek istiyor. Hatta QEMU daha yeni iPhoneOS çalıştırmayı başardı. (2007'deki ilk sürüm.)

• Parası yetmiyordur veya yedek parça için servet dökmek istemiyordur.
  • APK yüklüyordur.
  • Telefonunda gerek yazılımsal gerek donanımda değişiklik yapmayı seviyordur.
  • Genel olarak Apple sevmiyordur.
  • Geliştiricidir ve Android pazarı daha az kısıtlayıcı ve kârlıdır.
Bunun gibi milyon tane sebebi var ve iki tarafın da kendine göre artı ve eksileri var.

POCO F1'e nasıl GTA 5 kuruyor? Telefon zaten 64 GB SD karta kurdu desen o kadar hızlı SD kartı nereden bulacak?

Behzat saçma sapan bir konu değil saygını takın. Sebeplerini sordum ben sadece. Onların birbirine düşesi varmış. Bu arada konu içerisinde farklı bir konudan bahsediyorlar?

Farklı bir konudan bahsedilmiyor, konu açıp sonra insanları kovamazsın. Ayrıca şu anda gayet de Android hakkında bir tartışma yapıyoruz, tartışma deyince aklınıza direkt kavga dövüş geliyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Cevap verdim. Aynı sistemler iOS cihazlara da port edilse iOS cihazlara da kurulabilir ama port eden yok. Ayrıca gidip te Windows kurulamıyor deyince Windows 10 IoT Edition'dan bahsetme şimdi
Hack yapmadan kuramıyorsun. Hack yapman özgürlük olmuyor.

Dostum peki GTA 5'i hadi diyelim yükledi, kaç FPS aldı acaba? MUIU ve LineageOS farklı arayüzler, farklı işletim sistemleri değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…