3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Temmuz 2023 #151 KaptanUfuk dedi: POCO F1'e nasıl GTA 5 kuruyor? Telefon zaten 64 GB SD karta kurdu desen o kadar hızlı SD kartı nereden bulacak? Genişletmek için tıkla... Detayları bilmiyorum, sorarım bir ara. @471153 adlı arkadaş tartışmanın ne olduğunu bilmiyor galiba. EsatKa dedi: Dostum peki GTA 5'i hadi diyelim yükledi, kaç FPS aldı acaba? MUIU ve LineageOS farklı arayüzler, farklı işletim sistemleri değil. Genişletmek için tıkla... Minecraft'da 5 fps alırsın dediğin için onu örnek verdim. Zaten oynanabilecek durumda değil. Tamam o sizin düşünceniz, Android konusunda bir yere varamayacağız. Bu yuzden bu konuyu kapatalım.
KaptanUfuk dedi: POCO F1'e nasıl GTA 5 kuruyor? Telefon zaten 64 GB SD karta kurdu desen o kadar hızlı SD kartı nereden bulacak? Genişletmek için tıkla... Detayları bilmiyorum, sorarım bir ara. @471153 adlı arkadaş tartışmanın ne olduğunu bilmiyor galiba. EsatKa dedi: Dostum peki GTA 5'i hadi diyelim yükledi, kaç FPS aldı acaba? MUIU ve LineageOS farklı arayüzler, farklı işletim sistemleri değil. Genişletmek için tıkla... Minecraft'da 5 fps alırsın dediğin için onu örnek verdim. Zaten oynanabilecek durumda değil. Tamam o sizin düşünceniz, Android konusunda bir yere varamayacağız. Bu yuzden bu konuyu kapatalım.