Arkadaş madem şu filme çok heveslisiniz, çok önem veriyorsunuz o zaman 1 hafta interneti hayatınızdan çıkarın, çok mu zor ben de onu anlamıyorum. Hayır arapların sızdırdığı haber oldu, niye önlem almıyorsunuz. Bile bile lades oluyorsunuz.
Ben ne demişim 1 hafta interneti hayatınızdan çıkarın. İnternet olmazsa Technopat da olmaz. Daha dün birisi alakasız bir yayında bağış yapandan spoiler yemişti. Spoilerin nereden geleceği belli olmaz.
Ben ne demişim 1 hafta interneti hayatınızdan çıkarın. İnternet olmazsa Technopat da olmaz. Daha dün birisi yayında bağış yapandan spoiler yemişti. Spoilerin nereden geleceği belli olmaz.
Ah keşke 1 hafta önce yapsaydım. İnternet yetmiyor, dışarıda, okulda "bağıra bağıra" konuşanlar çok oluyor. Bazı insanlar, başkasını sinirlendirmek için her türlü yolu deniyor.
Bazı şeyleri sorgulamayı gerçekten bıraktım. Bu tip insanları anlamaya çalışmak bile zaman kaybı. Bu sadece spoiler için değil çok daha fazlası için geçerli.
Spoiler yememek içinde tavsiye istersen engelleme eklentileri var Chrome'a TV Time eklentisini kurarsan eğer istediğin kelimeleri seçip sosyal medyalarda o kelimelerin geçtiği heryere spoiler uyarısı koyuyor sen tıklamadıkça gözükmüyor. Sürekli olarak böyle şeyleri kullanmayı kendin için adil bulmaya bilirsin sonuçta böyle bir davranışı hak etmediğini düşünüyorsun ama yapacak birşey yok en azından bu zamanlarda ki gibi yoğun spoiler durumlarında kullanılabilir.
O kadar da takılmamak lazım, inceleme kanalları Endgame için spoiler yeseniz bile filmi izlerken yine de şaşırıyorsunuz diyorlar. Tabi ki spoiler olmasa daha iyi ancak spoiler yüzünden de film çöp olmuyor.
O kadar da takılmamak lazım, inceleme kanalları Endgame için spoiler yeseniz bile filmi izlerken yine de şaşırıyorsunuz diyorlar. Tabi ki spoiler olmasa daha iyi ancak spoiler yüzünden de film çöp olmuyor.
Ben spoiler yediğim filmleri, dizileri "yok be! Olmuyordur, o spoiler gerçek değildir." diye kendimi kandırarak izliyorum, tavsiye ederim. Dediğiniz gibi filmden yine zevk alınır. Şu sıra o kadar şey duydum ki hangisi doğru unuttum.
@@Silinen üye
Aynısı bugün 2 kez oldu. Yine böyle spoiler niye verilir tartışıyoruz adam spoiler verenlere kızarken spoiler veriyor. Düşünmek ya da mantık kurmak yok.
Spoiler verenlerden nefret ediyorum ama adam senden önce gitmiş ve fikirlerini özgürce dile getirme hakkı var madem o kadar önemsiyorsun ve dert ediyorsun spoiler yememeyi erkenden git kimse konuşmak için seni beklemek zorunda değil. Eğer sen verme diyorsan ve hala vermeye çalışıyorsa ve arkadaşsanız arkadaşlığınızı kesin.