A ahmet bb Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 son zamanlarda yaygın olan bu işi hangi sitede yada yazılımda yaparım yardım? metni sese çevirme değil Örneğin kendi sesimi, yüklediğim başka sese çevirme işi ? Son düzenleme: 24 Ocak 2024
son zamanlarda yaygın olan bu işi hangi sitede yada yazılımda yaparım yardım? metni sese çevirme değil Örneğin kendi sesimi, yüklediğim başka sese çevirme işi ?
DavulcuJewraen Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 link bu konudan gerekli programa ulaşabilirsin onun dışında araştırma yapmak istersen RVC GUI diye aratarak bakabilirsin.
link bu konudan gerekli programa ulaşabilirsin onun dışında araştırma yapmak istersen RVC GUI diye aratarak bakabilirsin.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Nisan 2024 #3 Merhaba! Ses efektleri ile yapabilirsin!
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Nisan 2024 #4 Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Ses efektleri ile yapabilirsin! Genişletmek için tıkla... Ses efektleri ile bir yere kadar oluyor diye biliyorum. Yeni çıkan yazılımlar daha iyi olabilir bence.
Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Ses efektleri ile yapabilirsin! Genişletmek için tıkla... Ses efektleri ile bir yere kadar oluyor diye biliyorum. Yeni çıkan yazılımlar daha iyi olabilir bence.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Nisan 2024 #5 QuasarWhisper dedi: Ses efektleri ile bir yere kadar oluyor diye biliyorum. Yeni çıkan yazılımlar daha iyi olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Doğru!
QuasarWhisper dedi: Ses efektleri ile bir yere kadar oluyor diye biliyorum. Yeni çıkan yazılımlar daha iyi olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Doğru!
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Nisan 2024 #6 Google_kullanıcı dedi: Doğru! Genişletmek için tıkla... Aynen öyle! İyi günler dilerim!