Bir insana iyi geldiğimizi nasıl anlarız?

Bazen çözüm olmayabiliyor. Hareketlerinden bir çıkarım yapılamaz mı ?
Zamana bırakmaktan kastım o kişiyle iletişimi kesip onun size geri dönmesini beklemek değil, iletişimi devam ettirip ettiremediğiniz, devam ediyorsa o iş tamamdır zaten, bir insan dediğiniz akraba, aile olmadığı sürece.

Merhaba. Metafizik (psişik) açıdan bu olaya bakılırsa eğer, aşk (sevgi) ve dostluk için genel geçerliliği olan bir konu olup, bir insan eğer diğer bir insanın yanında olduğu esnalarda ondan pozitif (ek) enerjiyi alıyorsa bu insanın ona çok iyi geldiği belirtilebilir. Tersi durumda ise kötü geldiği (iç kimyalarının hiç uyuşamadığı) söylenebilir. "Elektrik alabilmek" veya "yıldızların barışması" şeklinde şehir efsanesi (hurafe, söylenti, vb.) şeklinde belirtilen söylemlerde de, aslında karşı taraftan (oğlan veya kızdan) pozitif bir enerjinin burada direk her iki taraf için karşılıklı alımı söz konusu olur. Bu aslında kendi kanımca kendi iç kimyalarının uyumlu olabilmeleri durumudur. Kolay gelsin.

Zamana bırakmaktan kastım o kişiyle iletişimi kesip onun size geri dönmesini beklemek değil, iletişimi devam ettirip ettiremediğiniz, devam ediyorsa o iş tamamdır zaten, bir insan dediğiniz akraba, aile olmadığı sürece.
İletişim devam ediyor hocam. Bir kız arkadaşımdan bahsetmiştim.
Normal, ben de öyle hissediyordum ancak kendini kastığın için öyle hissediyorsun. Zaten sıkılsa seninle konuşmaz öyle değil mi?
O da doğru hocam, haklısınız.
Merhaba. Metafizik (psişik) açıdan bu olaya bakılırsa eğer, aşk (sevgi) ve dostluk için genel geçerliliği olan bir konu olup, bir insan eğer diğer bir insanın yanında olduğu esnalarda ondan pozitif (ek) enerjiyi alıyorsa bu insanın ona çok iyi geldiği belirtilebilir. Tersi durumda ise kötü geldiği (iç kimyalarının hiç uyuşamadığı) söylenebilir. "Elektrik alabilmek" veya "yıldızların barışması" şeklinde şehir efsanesi (hurafe, söylenti, vb.) şeklinde belirtilen söylemlerde de, aslında karşı taraftan (oğlan veya kızdan) pozitif bir enerjinin burada direk her iki taraf için karşılıklı alımı söz konusu olur. Bu aslında kendi kanımca kendi iç kimyalarının uyumlu olabilmeleri durumudur. Kolay gelsin.
Anladım hocam teşekkürler.

Çoğu zaman sordum. Sana bakmak iyi geliyor ve bana iyi geliyorsun diyor ama bilmiyorum sanki pek iyi gelmiyormuşum gibi hissediyorum.

Hocam konu olmadığı için "günaydın, nasılsın?" dışında pek bir şey konuşmuyoruz. Sabah 6 da iyi ki varsın diye mesaj atmış bir sebep yokken bilmiyorum :D

Hocam artık onun hayatına bir kelebek gibi girmişsiniz sanırım🤣 kız sizi seviyorda olabilir. Eğer kızı seviyorsanız çıkın derim 😁

Hocam artık onun hayatına bir kelebek gibi girmişsiniz sanırım🤣 kız sizi seviyorda olabilir. Eğer kızı seviyorsanız çıkın derim 😁
Hocam zor olur. Eski en yakın arkadaşım ile bir zamanlar sevgili idiler. Sonra ayrıldılar daha dün arkadaş ile tartıştık hatta uzun bir konu ile ilgili. Kızın da çok değer verdiği bir arkadaşı kızdan hoşlanıyormuş. Anladığınız olay baya karmaşık. Ancak bana adım atarsa hayır der miyim bilmiyorum :)
Anlayamazsın dümdüz. Nasıl iyi gelmek? Ne konuda?
Kötü olduğu zamanlarda yanında olduğumda ona iyi geldiğimi nasıl anlayabilirim mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı