Bir insanın Moğol olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bununla ilgili testler var diye biliyorum ama doğruluğu açısından emin değilim bu arada kesin bir şekilde bir ırka aitsiniz diye bir şeyde söylenemez neticede yüzyıllar içerisinde ırklar birbirine karıştı

Arkadaşlar az önce bir yazı okudum. Öncelikle fiziksel özelliklerimi belirteyim.

-Basık burunluyum.
-Tam olmasa da hafif çekik gözlüyüm.
-Beyaz tenliyim.
-Kahverengimsi saç.
-Düz saç ve gür.
-168 boyum.

Okuduklarıma göre Moğol oluyorum. Dedem Tatarız diyordu pek emin değilim.
Sanırım belli bir ücret ödeyip dna testi yapan siteler vardı. Nereden geldiğini gösteren.

Arkadaşlar az önce bir yazı okudum. Öncelikle fiziksel özelliklerimi belirteyim.

-Basık burunluyum.
-Tam olmasa da hafif çekik gözlüyüm.
-Beyaz tenliyim.
-Kahverengimsi saç.
-Düz saç ve gür.
-168 boyum.

Okuduklarıma göre moğol oluyorum. Dedem tatarız diyordu pek emin değilim.

Gülümseme ile okudum :). Dostum artık kimse %100 bir ırka ait değil. Herkes melez. Ama etnik kökenini çok merak ediyorsan Paternity Testing That's Fast, Accurate and Confidential – NorthGene bu link üzerinden 95 Euro vererek öğrenebilirsin. Sana bir paket yollayacaklar. Sen tükürüğünü vs. koyacaksın onlarda sana bir süre sonra sonuçları gönderecek.

Tatarlar da Moğol kanı vardır. Anadolu'ya gelen Moğollar ise Asimile olup Türkleşmiştir. Anadolu da ki hemen hemen her Türk de Moğol kanı vardı.

Kusura bakmayın ama çok saçma konuşmuşsunuz. Ben 8.sınıfa gidiyorum fen bilimleri dersinde kalıtım işliyoruz. Konumuz mendel. Bir saf bezelye ile bir heterozigot bezelye birleşince 4 bezelyeden 3ü saf bezelye oluyor yani sarı. Türk ırkı baskın ırk değil mi? Eskiden bir Türk yabancı ile evlenme çocuklarının 4/3 ü safkan Türk oluyor.

Kusura bakmayın ama çok saçma konuşmuşsunuz. Ben 8.sınıfa gidiyorum fen bilimleri dersinde kalıtım işliyoruz. Konumuz mendel. Bir saf bezelye ile bir heterozigot bezelye birleşince 4 bezelyeden 3ü saf bezelye oluyor yani sarı. Türk ırkı baskın ırk değil mi? Eskiden bir Türk yabancı ile evlenme çocuklarının 4/3 ü safkan Türk oluyor.
Bilimsel olarak insanların ırkı yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı