Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Şubat 2023 #1 Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden.
Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Aurora1 dedi: Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bu soruyu sorun kastettiğinizi anlamazsa mülktür.
Aurora1 dedi: Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bu soruyu sorun kastettiğinizi anlamazsa mülktür.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Şubat 2023 #3 Je m en fiche dedi: Bu soruyu sorun kastettiğinizi anlamazsa mülktür. Genişletmek için tıkla... Dur bi saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Acemi Cadı dedi: Mülk nedir dostum? Genişletmek için tıkla...
Je m en fiche dedi: Bu soruyu sorun kastettiğinizi anlamazsa mülktür. Genişletmek için tıkla... Dur bi saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Acemi Cadı dedi: Mülk nedir dostum? Genişletmek için tıkla...
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 28 Şubat 2023 #4 Aurora1 dedi: Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Mülk nedir dostum? Mal mülk diyorlar herhalde kibarca "MAL" demek
Aurora1 dedi: Bir insanın mülk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yakınımda ve karşıma çıkan insanlarda denemem lazım. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Mülk nedir dostum? Mal mülk diyorlar herhalde kibarca "MAL" demek
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 28 Şubat 2023 #5 Aurora1 dedi: Dur bir saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Eki Görüntüle 1684982 Genişletmek için tıkla... Hocam yorumu yazdığım anda çaktım olayı, yorumu düzeltmiştim sağ ol yine de.
Aurora1 dedi: Dur bir saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Eki Görüntüle 1684982 Genişletmek için tıkla... Hocam yorumu yazdığım anda çaktım olayı, yorumu düzeltmiştim sağ ol yine de.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #6 Aurora1 dedi: Dur bi saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Eki Görüntüle 1684982 Genişletmek için tıkla... Ayyynen öyle.
Aurora1 dedi: Dur bi saniye Yoksa sen şimdi diyorsun ki... Eki Görüntüle 1684982 Genişletmek için tıkla... Ayyynen öyle.
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 6 Nisan 2023 #7 Mülk'ün konuşmasına, davranışlarına senin söylediğine karşı verdiği tepki. Temizlik görevlisine, kasiyere nasıl davrandığını inceleyin.
Mülk'ün konuşmasına, davranışlarına senin söylediğine karşı verdiği tepki. Temizlik görevlisine, kasiyere nasıl davrandığını inceleyin.
Ardarin Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #8 Anlamak için senin ekstra çaba sarfetmene gerek yok. Onlar anlaman için çabalayacaktır zaten