Aynı his zamanında bana da oluyordu aynen şöyle düşünüyordum "onlar şu an anlık olarak bir akımdan dolayı böyle davranıyolar bu akım geçince yani etkisi bitince eskisi gibi oluruz" gibi ama insanlar genelde liseye geçtikleri zamanlarında değişir fakat düzelebilirler neyse şu an senin için üç ihtimal var ya kendini daha çok maruz edip iyice o kişilerden bıkıp niye daha önce yapmamışım diyeceksin ve iletişimi keseceksin ya da şu an yapıp iyi ki erkenden yapmışım diyeceksin ya da ilişkini kestikten sonra bir süre 1 yıl 2 yıl gibi eğer düzelmiş gibi gözüküyolarsa yeniden arkadaş olmak da senin kararın fakat ben bunu da yaşadım şu an birebir aynı şekilde 2 sene konuşmayı kesip sonrasında böyle böyle oldu bu yüzden konuşmadım sizle diyerek anlattığım adamlarla şu an spora gidiyorum şunu bilin ki aynı kişi her zaman aynı kişi kalmaz sonuç olarak ergenliktesiniz fikirleriniz değişiyor karakteriniz değişiyor hayata bakış açınız değişiyor vücudunuz değişiyor direk her şeyiniz değişebilir bu yüzden seçim sizin arkadaş kalıp kalmamakla hem zaten 9. sınıfa başlamışsın yeni arkadaşlar edineceğin en iyi zamanlar bu zamanlar zaten artık sana iyi gelmeyen kişilerle iletişimde kalmanında bir anlamı yok böyle bir fırsatın varken.