Bir internet tarayıcısından beklentileriniz neler?

Cevaplarınızı bekliyorum. Beklentileriniz neler bir internet tarayıcısından? Gizlilik? Hız? Stabilite? Kaynak kullanımı? GUI? Lütfen bana açıklayarak yazabilir misiniz tam olarak nasıl bir şey istediğinizi? Teşekkürler. :).

Ben artık tarayıcıya çok kasmıyorum, en mükemmelini bulup ona geçip alışma süreci beni çok yorar açıkçası, ama gizlilik ve sistemimi sömürmemesi güzel olurdu.

Hız, verimlilik, temiz arayüz, veri toplamaması. Kaynak kullanımı ise hızına bağlı. Çok hızlıysa pek takılmam kaynak kullanımına. Arayüz olarak Waterfox Classic, hız ve güvenilirlik olarak Brave, verimlilik olarak Slimjet tadında; yani bu üçünün karışımı bir tarayıcı çıksa çok iyi olur.

Öncelikle güvenlik ve gizliliğin korunması bunlar önemli şeyler, ben tarayıcıda sade ve şık arayüz severim, diğer önemli olan ise hızı, reklam engellemesi ve kullanışlı diğer özellikler.

Hız, verimlilik, temiz arayüz, veri toplamaması. Kaynak kullanımı ise hızına bağlı. Çok hızlıysa pek takılmam kaynak kullanımına. Arayüz olarak Waterfox Classic, hız ve güvenilirlik olarak Brave, verimlilik olarak Slimjet tadında; yani bu üçünün karışımı bir tarayıcı çıksa çok iyi olur.
Hocam Edge var ya işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı