emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.462 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Aralık 2021 #11 PhemiusTR dedi: Sallamayın. İşlemci bilgisayar içindeki en sağlam parçadır belki de. Daha yüksek sıcaklıkları gördüğü halde zarar görmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sıcaklığına olur diyor.
PhemiusTR dedi: Sallamayın. İşlemci bilgisayar içindeki en sağlam parçadır belki de. Daha yüksek sıcaklıkları gördüğü halde zarar görmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sıcaklığına olur diyor.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Aralık 2021 #12 emircanunlts dedi: Arkadaş sıcaklığına olur diyor. Genişletmek için tıkla... Soru cümlesi zararı olur mu? Şeklinde bitmiş. Dolayısıyla cevap buna olur şeklinde anlaşılıyor.
emircanunlts dedi: Arkadaş sıcaklığına olur diyor. Genişletmek için tıkla... Soru cümlesi zararı olur mu? Şeklinde bitmiş. Dolayısıyla cevap buna olur şeklinde anlaşılıyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.462 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Aralık 2021 #13 PhemiusTR dedi: Soru cümlesi zararı olur mu? Şeklinde bitmiş. Dolayısıyla cevap buna olur şeklinde anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Konu başlığı, "Bir işlemcinin sistem sıcaklığı 80 derece olur mu ?" arkadaş da buna cevap vermiş.
PhemiusTR dedi: Soru cümlesi zararı olur mu? Şeklinde bitmiş. Dolayısıyla cevap buna olur şeklinde anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Konu başlığı, "Bir işlemcinin sistem sıcaklığı 80 derece olur mu ?" arkadaş da buna cevap vermiş.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Aralık 2021 #14 emircanunlts dedi: Konu başlığı, "Bir işlemcinin sistem sıcaklığı 80 derece olur mu ?" arkadaş da buna cevap vermiş. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim, yazılanı okumadan başlığa cevap vermek mantıklı haklısın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
emircanunlts dedi: Konu başlığı, "Bir işlemcinin sistem sıcaklığı 80 derece olur mu ?" arkadaş da buna cevap vermiş. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim, yazılanı okumadan başlığa cevap vermek mantıklı haklısın.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Aralık 2021 #15 PhemiusTR dedi: Tamam kardeşim, yazılanı okumadan başlığa cevap vermek mantıklı haklısın. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum, en iyisi sensin. Ben 80 dereceden sonra işlemciye hasar gelebilir sanıyordum. Allah'a şükürler olsun ki bize seni gönderdi.
PhemiusTR dedi: Tamam kardeşim, yazılanı okumadan başlığa cevap vermek mantıklı haklısın. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum, en iyisi sensin. Ben 80 dereceden sonra işlemciye hasar gelebilir sanıyordum. Allah'a şükürler olsun ki bize seni gönderdi.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 2 Aralık 2021 #16 Olabilir. Soğutucu kullanmak, termal macun yenilemek, bakım yaptırmak çare olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021